"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kevät saapuu Nokialle

11.4.2010 21:54

Vaikkei Pirkanmaata mikään lämpöaalto ole vielä päässyt hellimään, ovat kelit kuitenkin sen verran lämpininä ja paikoin sateisina pysyneet että Nokian radalla pääsee pelaamaan periaatteessa astumatta kertaakaan lumikasaan. Oikeastaan ainoa väylä jossa lunta tuli vielä tänään (11.4) vastaan oli väylä numero 2, jolle lunta on ilmeisesti talven aikana kasattu viereiseltä kentältä.

kakkosväylän lumieste

Lumikasat tuovatkin väylälle miellyttävää lisähaastetta, koska ne pakottavat ainakin osaa heittäjistä pelaamaan hieman normaalia korkeammalta avausheittonsa. Tii ja korinalusta on kuitenkin tälläkin rei’ällä lumeton samoin kuin kaikilla muillakin väylillä. Mutaa ja vettä monelta tiiltä löytyy vielä, muttei kuitenkaan ainakaan toistaiseksi hirveän pahasti.

Nokialla kelpaa suomenmestarinkin pyssytellä.

Kiessillä pärjää siis gore-tex (tjs.) kengillä, pyyhkeellä joka saa tulla mutaiseksi (kysy vaimolta/äidiltä lupa jos sellainen teillä näistä asioista päättää) ja hyvällä spiritillä. Vaatteita kannattaa laittaa kanssa jonkin verran, koska alueella on lasten ja nuorten futispelejä kokolailla aina ja exhibitionismi ei ole Nokialla ainakaan toistaiseksi kovin kuumaa valuuttaa. Säistä kertoo paljon se, että eräs nimeltämainitsematon viime vuoden avoimen sarjan suomenmestari pärjäsi 2 kierrosta ilman pitkiä kalsareita ja se on paljon se. This man is all about leg-comfort.

Kylillä liikkuu huhu, että joku mystinen henkilö nimeltä lihas-lahtinen olisi paukuttanut radalla heti kärkeen tuloksen 25 (par 30). Haasteita otetaan vastaan. Otetaan vastaan.

Nähdään Nokialla,

-Teknis


4 kommenttia:

clbiaqhnnrj | 01:37 19.04.2010

p8KQg5 uoqtgonatqwj, [url=http://ueevofkmeiua.com/]ueevofkmeiua[/url], [link=http://wukbhzbfkxcx.com/]wukbhzbfkxcx[/link], http://vcfdlflzngbx.com/

teknis | 11:57 13.04.2010

@Mikkis: Done! keulilla toistaiseksi.
@Tiki: Kiittikiitti.

Tiki | 08:33 12.04.2010

Hieno bloggaus ja mageita kuvia.

mikkis | 23:35 11.04.2010

Käypä Teknis kirjaamassa toi pohjatulos DiscGolfScoresiin, niin katsotaan kauanko saat pitää paalupaikkaa :)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *