"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Unelmien EM-kisamatka Tallinnaan!

13.7.2023 20:29

Frisbeegolfin Euroopan Mestaruuskilpailut järjestetään 16.-20.8.2023 Tallinnassa Virossa. Frisbeegolfradat järjestää yhteistyössä Ikaalisten Matkatoimiston (IMT) kanssa huikean EM-kisamatkan Tallinnaan!

Kilpailu on nelipäiväinen. Ensimmäinen kierros pelataan keskiviikkona 16.8. Euroopan Mestaruus ratkaistaan lauantaina 19.8., jonka jälkeen päätteeksi on hieno jäädä juhlistamaan voittajia Tallinnaan ja seuraamaan sunnuntain parikisoja!

Varaa matka täältä.

Niklas Anttila puolustaa Euroopan mestaruutta

Euroopan mestaruuskilpailuissa nähdään upea kattaus Euroopan huippuja, kun Niklas Anttila puolustaa Euroopan mestaruuttaan vuodelta 2021.

Suomeen perustettu maajoukkue antaa oman mausteensa kilpailuun, kun koko Disc Golf Team Finland kamppailee mestaruudesta toisiaan ja muita Euroopan huippuja vastaan.

Naisissa Suomen huippunimet Henna Blomroos, Eveliina Salonen ja Heidi Laine lähtevät haastamaan kotimaassaan pelaavia virolaisia ja maailmanmestaria Kristin Tattaria.

Täydellinen frisbeegolfmatka Viroon

EM-kilpailut ovat laivamatkan päässä Tallinnan keskustassa, jonne Seppo Paju on suunnitellut pop-up-radan. Rata rakennetaan paikkaan nimeltä nimeltä Tallinn Song Festival Grounds. Se sijaitsee noin 45 minuutin kävelymatkan päässä satamasta.

Tallinnan alueelle mahtuu paljon loistavia frisbeegolfratoja, jonne kulku kannattaa hoitaa taksilla, omalla autolla tai muilla vastaavilla kulkuvälineillä. Radat sijaitsevat noi 10-20 minuutin ajomatkan päästä kisapaikasta ja Tallinnan keskustasta.

Tallinnan alueelle mahtuu useampi kiinnostava ja erilainen kohde frisbeegolfmatkaajalle. Tallinnan alueen radat sopivat monen tasoisille pelaajille.

Tässä parhaat kohteet Tallinnassa ja sen välittömässä läheisyydessä:

Kurna Mõisapark DiscGolfPark

Tallinnasta etelään sijaitseva Kurna Mõisapark on yksi ehdottomista vierailukohteista. Puinen, mutta samaan aikaan puistoinen rata tarjoaa hieman amerikkalaistyylistä frisbeegolfia. Kurna sijaitsee 20 minuutin ajomatkan päässä.

Coolbet Järve Discgolfipark

Metsärata Tallinnasta etelään. Autolla alle 20 minuuttia kisapaikalta sijaitseva rata on monipuolinen kokonaisuus. Rata on saanut UDiscissa arvosteluksi 4,3/5.

Männiku Discgolf

Tiukkaan mäntymetsään rakennettu rata sisältää paljon yksityiskohtia ja on oiva metsä-/hiekkakuopparata järven rannalla. Täälläkään ei ole pitkiä väyliä, mutta tarkkoja heittoja vaaditaan. Rata sijaitsee Tallinnan eteläpuolella.

Discland

Tallinnasta länteen päin mentäessä löytää Disclandin, joka on hyvä kevyt ratakokonaisuus, jonka yhteydessä on myös kiekkokauppa. Monipuolisia heittoja – vaikkakaan ei järin pitkiä – vaativa rata on hyvin suunniteltu kokonaisuus.

Maardu Discgolf

Frisbeegolfrata Tallinnasta itään päin. Noin 15 minuuttia kisapaikalta sijaitseva kevyt rata, jossa ei vaadita äärimmäisen isoa kättä.

Viimsi Discgolfi Park

Rata sijaitsee Tallinnasta koilliseen. Tiukka metsärata haastaa teknisyydellä kaikki pelaajat, mutta ei vaadi äärimmäisen pitkiä heittoja.

Varaa matkasi nyt

Ikaalisten Matkatoimisto ja Frisbeegolfradat ovat paketoineet täydellisen kokonaisuuden frisbeegolfmatkaajalle. Ikaalisten Matkatoimisto on kasannut laivamatkat, majoituksen ja kisaliput yhdeksi kokonaisuudeksi, jonka voit ostaa suoraan verkkokaupasta. Monipuoliset majoitusvaihtoehdot takaavat sinun budjettiin soveltuvan kokonaisuuden.

Varaa matkasi täältä.


0 kommenttia:

Jätä kommentti