"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Viikkokisat part deux

1.6.2011 14:23


Keinukallion II viikkokisat vietiin läpi kesäisen helteisessä säässä, joka sai hien virtaamaan (ja hyttyset kiittivät)

Kuten tuloksista näkyy, par-tulokset olivat taas kiven alla, vain kolmen pelaajan saavuttaessa tuon maagisen rajan.

Tulos Pelaaja Tasoitus Tasoitettu tulos
26 Jesse 31  -5
26 Tommi Ä par  -3
29 Teemu par   0
30 Jarkko par +1
31 Anssi par +2
31 Turo par +2
31 Janne J. par +2
33 Joni par +4
33 Aksu S. par +4
34 Janne 29 +5
34 Niilo 30 +4 ^
35 Mikko S. par +6
36 Tino 32,5 + 3,5 ^

Listaa tarkastelemalla selviää, että näin varhaisessa vaiheessa kesää ei tasoitusjärjestelmä tarjoa vielä suuria eroja raakatuloksiin verrattuna, koska kierroksia on takana vain vähän. Silti esim. Tino ja Niilo nousisivat tuloslistalla aiempiin tuloksiinsa verrattuna.

Jatkossa tasoitus on aiempien kierrosten sekä yhden par-tuloksen keskiarvo. Eli jos pelaa ekaa kertaa – par, jos pelaa toista kertaa – par + edellinen tulos, jaettuna kahdella, ja niin edelleen. Tuleva uusi tasoitus ilmoitetaan myös näillä tulossivuilla ja/tai otetaan tulosteena mukaan kisapaikalle järjestäjien toimesta. Käyttäkää tästä syystä tuloslapussa jatkossakin aina samaa nimeä, muodossa Etunimi S.(ukunimen 1.), ettei mene tulokset sekaisin. Uudet tasoitukset ensi viikkoa varten lisään vielä tämän artikkelin kommentteihin kun saan ne laskettua.

Tällä tavalla pitäisi kaikilla olla tähtäin mielessä kun lähtee kierrokselle. Homma menee varmasti mielenkiintoisemmaksi mitä pidemmälle kesä etenee. Näin varmistetaan että jokainen pelaa viime kädessä itseään ja rataa vastaan, eikä kovimmat kiekkotykit (josta joitain näyttöjä kyllä on jo!) pääse jyräämään voittoon joka kerta – elleivät paranna peliään entisestään!

Viikkokisat jatkuvat siis jatkossa samaan aikaan, samassa paikassa: tiistaisin Keinukalliossa, lähtö 18:00. Varttia ennen paikalla mieluiten, 2€ tasaraha jos osallistuu kisaan. Ilman maksuakin voi tietenkin pelata, mutta silloin ei pääse saaliinjaolle. ”Kaikki pelaa!”


Paistaa se päivä vielä risukasaankin, kiitos tasoituksen…

Terveisin, MikkoS / FGCK


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *