"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Seitsemäntoista seinähullua?

16.9.2011 09:27

Näin meillä Keinukalliossa: kun frisbeegolfaaja näkee lähestyvän syysmyrskyn, mitä tekee hän? No lähtee viikkokisoihin, tietysti! Seitsemäntoista kiekkosamuraita teki viime tiistaina juuri näin. Kyllä FGCK:n viikkokisapelaajat ovat varmasti yksiä fanaattisimpia koko Suomessa. Tai jos jollakulla on vielä parempia tarinoita kerrottavana jostain muusta seurasta, niin eikun kommenttia tuonne alle, kuullaan mielellään muidenkin meiningistä. Jotain taikaa Keinukalliossa edelleen on, sillä sade kuulemma taukosi paikan päällä kisan ajaksi! Hyrskynmyrskyn -viikkokisojen voittajaksi selviytyi hienosti Marco H. Tarkempi tulosrätinki alla.

Nimi Tulos Tasoitettu
Marco H 29 -5,4
Jani 33 -2,2
Otto 30 -1,2
Markus 27 -1
Miikka P 30 -0,6
JP 31 -0,2
Joni P 30 0,2
Ardo S 32 1,2
Joonas K 30 1,6
Miika A 32 1,6
Janne X 31 1,7
Mikko 31 2
Samu 31 2
Teemu R 32 3
Vellu V 39 4
Kalle J 40 11
Janne L 45 16

 Voittaja voi siis lunastaa 10€ alennuksen Frisbeepoint -liikkeestä, ja jos verkkokaupassa haluaa edun hyödyntää, ottaa ensin maililla yhteyttä meikäläiseen: mikko . o . setala [ a ] gmail . com

Hieman sääli tulee lopettaa tiistaipelit tällaisella porukalla, mutta auringonlaskun aikaistumiselle mekään ei voida toistaiseksi mitään. Tai voitaishan pelata ledikiekoilla, mikä sekään ei ole huono ajatus… (taikka vaikka ei omaa ledikisaa järjestettäisikään, niin Heinolan Halloween järjestetään myös tänä vuonna. Lähtijöitä? \o) Mutta jos intoa löytyy niin jatketaan tosiaan epävirallisia peliporukan miitingejä (ei maksua, ei palkintoja, lähinnä siis peliseuraa) lokakuussa lauantaisin sitten kauden päättäjäisten jälkeen. Päättäjäisistä la 24.9. olikin viime viikolla jo jotain puhetta, ja lopulliset visiot julkaistaan viikonloppuna. Ilmiselvää kuitenkin jo tässä vaiheessa on että näistä karkeloista ei kannata jäädä pois. Ainoa edellytys osallistumiselle on että nimi löytyy edes kertaalleen viikkokisalistoilta, mutta se kertakin riittää: Kerran FGCKlainen, aina FGCKlainen.


Tarkka aika ja ohjelma pistetään jakoon viikkoa ennen, joten tarkkaile näitä(kin) sivuja…

Jos siis ei ole vielä tullut käytyä meitä morjestamassa, on siihen vielä viimeinen mahdollisuus ensi viikolla, ti 20.9. Kehitetään jotain pientä spesiaalia myös noihin viimeisiin viikkiksiin, mutta säästetään tarkemmat kunnianimeämiset (siis kunnia-nimeämiset, ei kunnian-imeämiset, eho-eho) ja muut juhlallisuudet sitten päättäjäisjuhliin. Kuulostaapa juhlavalta 🙂 Ei sinne siis kraka kaulassa tarvi tulla (tai saa tullakin, sen hauskempaa) vaan lötän heittämisestä sielläkin on kyse: tiukkaa tykitystä talveen asti!

Keinukalliossa tavataan!

t. MikkoS / FGCK


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *