"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kohti parempaa Keinukalliota – tiedote 2012

5.6.2012 09:15

Viime vuonna alkanut Keinukallion frisbeegolfradan sekä Frisbeegolf Club Keinukallion kehittäminen jatkuu tänä vuonna. Kärsivällisyyttä tarvitaan silti vielä, sillä ihmeet eivät tapahdu hetkessä. Lue alta mitä Keinukalliossa tapahtuu 2012.

Tänä vuonna väylämuutostöihin päästään toden teolla. Keinukallioon on tulossa useita uusia väyliä ja vanhoja suosikkeja säilytetään, sillä lopputulemalla että vuoden 2012 uudessa layoutissa on 13 väylää.  Noiden joukosta löytyy jokaiselle jotakin: suoraa metsäpilliä, avointa korkeuseroa, oikealle kääntävää, you name it. Kaikkille väylille – siis myös vanhoille suosikeille – on tulossa uudet tiipaikat. Kunnon frisbeegolfradan varusteisiin kuuluu tietenkin myös ratakartta ja väyläkohtaiset opasteet.  Keinukallio nousee siis varustelutasoltaan suoraan B1-luokkaan – jahka muutokset saadaan valmiiksi.

Väylien raivaukset on aloitettu jo, ja uusien varusteidenkin toimitus pitäisi alkaa tässä kuussa. Jokainen silti varmaan ymmärtää että valmista ei tule hetkessä. Metsuria vaativat puut joutunevat odottamaan syksyyn, mutta helpommin kaatuvat esteet saadaan raivattua talkootyönä. Pyrkimyksenä on kuitenkin päästä pelaamaan uutta layouttia kokonaisuudessaan jo tänä vuonna, ja uudelle radalle pitää tietenkin järjestää avajaiskilpailut! Kilpailuviettiset hoksottimet auki siis loppukesästä.

Uusia väyliä voitaneen ottaa asteittain viikkokisakäyttöön jo ennen kokonaisuuden valmistumista, joten vaihtelua riittää tiistai-kisoissa. Osin extraväylät ovat tarpeen piankin, sillä kaupungin säästötoimista johtuen niittoa ei luultavasti tulla suorittamaan siinä mittakaavassa mitä viime vuonna. Säästötoimet koskevat kipeästi moneen muuhunkin kaupungin välttämättömään kohteeseen, joten voi ymmärtää että valitettavasti myös frisbeegolfrata joutuu osallistumaan säästötalkoisiin.

Viikkokisoja järjestämässä on paljon uusia aktiiveja, ja sekä radan että seuran kehittämiseen panostetaan entistäkin enemmän vapaaehtoistaholla. Voitte olla varmoja että viikkokisajärjestäjät tekevät kaikkensa ollakseen ajan tasalla radan tilanteesta ja mukautumalla siihen. Jos siis nyt alkukesästä rikkaruohot kasvavat liikaa joillain väylillä, niitetään niitä hartiavoimin tai pelataan vaihtoehtoisia väyliä ja uusia väyliä sitä mukaa kun niitä pelikuntoon valmistuu. Ehdoin tahdoin ei kenenkään kiekkoja täällä hukuteta. Silloinkin kun niitä spottereista ja etsijöistä huolimatta jää löytymättä, palaa niitä melko hyvällä prosentilla löytökiekkolaatikkoon johon asennettu varkaussuoja näyttää myös hoitavan hommansa.

Toimintaan mukaan haluavat otetaan ilolla vastaan. Helpoin paikka aloittaa on tulla mukaan viikkokisoihin ja tutustua porukkaan sitä kautta. Meille ovat kaikki tervetulleita!

t. MikkoS / FGCK

Viikkokisat 2012

Tiistaisin. Kierros alkaa klo 18:00! Ennen tasaa siis paikalle. Osallistuminen 2€.

Raakatuloskisa. Jos yli 10 osallistujaa, myös tasoituskisa. Voittajille 10€ alennus Frisbeepointiin.

Pelataan 1 tai 2 kierrosta enemmistön mielipiteen mukaan ennen 1. kierrokselle lähtemistä.

Myynnissä myös sarjalippuja! 15€ / 10 kertaa, 8€ / 5 kertaa.

Tasoitusjärjestelmä:
1 tulos: tasoitus
2 – 3 tulosta: huonoin pois, lopuista keskiarvo
4 – 7 tulosta: 2 huonointa pois, lopuista keskiarvo
8 + tulosta: 3 huonointa pois, lopuista keskiarvo
PAITSI: kun voittaa tasoituskilpailusta palkinnon, tasoitus on voittotulos.
Voiton jälkeen tasoitus alkaa ’alusta’ yo. kaavan mukaan, eli 1 tuloksen mukaan (voittotulos)
Järjestelmä on voittajille ankara, juuri siitä syystä että saadaan mahdollisimman paljon eri nimiä voittajien joukkoon.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *