"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kiekkokekkerit Keinukalliossa 21.5.!

28.4.2011 20:00

This is it – tätä ollaan odotettu:

Frisbeegolf Club Keinukallion kesäkauden 2011 avaava koko kansan kiekkotapahtuma kerää yhteen kaikenikäiset ja kaikenkokoiset frisbeegolfista kiinnostuneet Keravalta ja lähialueilta.

Ӣ Ohjelmaa todellakin kaikille; lajia aikaisemmin tuntemattomat tutustutetaan lajiin vanhempien harrastajien avustuksella, ja tuntumaa peliin saa lainakiekoilla.

”¢Â Aiemmin jo lajia harrastaneet jermut voivat mitellä taitojaan viikkokisojen ensimmäisellä kierroksella joka alkaa tapahtuman alkusanojen ja alkututustumisien jälkeen.

”¢ Kisaporukan kiertäessä Keinukalliota, ne jotka eivät kisaa tai seuraa kisaa ovat tervetulleita hiomaan draiveja ja putteja joko omilla tai lainakiekoilla 1. & 7. väylien tuntumassa. Koko rataakin voi lähteä kiertämään kun vaan jättää riittävästi väliä kisaporukkaan.

”¢Â Kierroksen jälkeen julistetaan voittaja, joka palkitaan myöhemmin julkistettavalla erikoispalkinnolla, ja innostuneimmat kiekkoaktiivit voivat jäädä paikan päälle turisemaan seuran jatkosuunnitelmista. Porukallahan tätä vapaaehtoistyötä tehdään, koko porukalle.

-> joten tule mukaan tekemään tästä päivästä ikimuistoinen! Jos koet että sinulla voisit olla avuksi järjestelyissä jollain tapaa jo tässä vaiheessa (esim. antamalla omia vanhoja kiekkojasi lainakiekkojen joukkoon – ei siis kokonaan omaksi pois!), jätä kommentti tähän artikkeliin ja kerro vaikka mailiosoitteesi (ei näytetä muille).

Kalliolla tavataan!

-MikkoS / FGCK


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *