"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Keinukallio ver1.8 alpha

12.6.2011 15:51

FGCKn organisaattorikaksikko kiersi Keinukallion maastot uudet väylät mielessään. Heinäpellolta on nimittäin päästävä pois, maisemiin jotka pysyvät pelikuntoisina pienemmällä vaivalla. Vanhoista suosikeista säilytetään todennäköisesti 8, 5, ja 3 väylät, muut menevät uusiksi. Väyliä tulee samat 9, ja pääajatuksena on kiertää keskusparkkipaikka-alue myötäpäivään vanhalta kasilta alkaen. Uusia väyliä tullee myös aiemmin pelaamattomalle alueelle, koilispuolen kuivaan kalliomaastoon.


Ratakartta menee suurilta osin uusiksi. Muutoksilla pyritään vähempää jatkuvaa hoitoa vaativaan rataan.

Uudet alustavat suunnitelmat paljastetaan ensi tiistain viikkokisojen aluksi, 14.6. klo 18.00. Alkuviikosta suunnitelmia pyritään viemään heti kaupungin suuntaan jotta saadaan hommat tulille. Alustavat tunnustelut ovat olleet hyvin positiivisia, myös puisto-osaston etu on että rata muutetaan sellaiseksi joka ei vaadi jatkuvaa heinien niittoa. Kerron paikan päällä aiheesta tarkemmin.

Tule siis tiistaina Keinariin katselemaan alueen tulevaisuudennäkymiä ja keskustelemaan radan kehittämisestä, vaikket rohkenisi kiekkojasi heinikkoon lingotakaan, taikka vähän sateenuhkaakin pukkaisi.

Keinukallio versio 2.0 odottaa Sinua!

terveisin, MikkoS / FGCK


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *