"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Keinukallio 2013

16.3.2013 14:24

Seuraavassa tärkeitä tietoja Keinukallion frisbeegolfradan ja -seuran toiminnasta vuonna 2013. Tervetuloa mukaan!


”Keinukallio Gold” – wait till you see it…

• Kaikille avoin kevätkauden sisävuoro jatkuu perjantaisin toukokuun loppuun. 5€/2h tai 10€ koko loppukausi. Lisätietoja mm. täällä.
• Seuran jäsenyys on avoin kaikille. Katso tarkemmat tiedot täältä.
• Seuran jäsenille avoin kevään avajaistapahtuma järjestetään la 4.5. Pelataan miniturnee useilla Kaakkois-Suomen radoilla. Lisätietoja myöhemmin facebookissa.
• Facebookissa muutenkin nopein ja ajantasaisin tiedotus. Tätä blogia päivitetään hieman harvemmin.
• Radan kevättalkoot järjestetään su 19.5. Nyt oikeasti kaikki liikkeelle! Osallistuneiden kesken arvotaan jotain päräyttävää.
• Kaikille avoimet viikkokisat aloitetaan näillä näkymin ti 21.5.
Tulevia kisoja: 7.-8.6. 24h Frisbeegolf-kisa! 25.8. K.O. eli Keinukallio Open. Lisäksi järjestetään monia muita oheistapahtumia, kuten frisbeegolfkirppis, koulutusta jne jne. Nyt todellakin kannattaa kuulua seuraan!


Keski-Uusimaan parhaat näkymät. Täältä sitä tykitetään taas!

Yleistä asiaa: Radan kehittämistä jatketaan edelleen. Nyt käytössä olevat 12/13 väylää puunataan viimeisen päälle särmään kuntoon kautta varten. Samaan aikaan lisäväyliä raivataan lähiympäristöön lisää niin että joitakin niistä päästään ehkä pelaamaan jo tällä kaudella. Töiden edistyminen on suoraan kiinni talkoovoiman saatavuudesta. Jos ei tälle kaudelle ehditä niin sitten 2014 viimeistellään täydet 18 väylää. Uudet väylät tulevat edelleen olemaan erittäin haastavia, tavoitteena on täysiverinen pro-tason rata.

Kun 18-väyläinen kilparata on iskussa, otetaan ohjelmaan B-tiipaikkojen suunnittelu ainakin osalle väylistä, jotta saadaan radasta myös samaan aikaan aloittelijoille ja vähemmän aikaa harrastaneille sopiva pelipaikka.

Tervetuloa Keski-Uusimaan kovimmalle radalle ja uskaltaisi jopa sanoa, Keski-Uusimaan kovimpaan seuraan!

t. MikkoS / FGCK tiedottaja


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *