"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kaikille avoimet kisat su 14.8.!

29.7.2011 08:58

FGCK järjestää kaikille avoimet kisat sunnuntaina 14.8. kello 11 alkaen.

Keinukallio Open, eli tuttavallisemmin ”K.O.” pitää sisällään kolme tiukkaa kierrosta frisbeegolfia Keinukallion vanhalla tutulla layoutilla. Viimeinen kierros pelataan käännetyssä järjestyksessä ja lopuksi kolme parasta palkitaan mahtavilla palkinnoilla. Ykkösellä on voimassa koko kisan ajan Closest to Pin -kilpailu, sekä tapahtuman lopuksi voidaan järjestää myös Ring of Firetyyppinen puttikisa jossa jokaisella on myös mahdollisuus voittaa – kunhan puttaa hyvin tai on tuuria mukana! Kannattaa siis osallistua vaikkei rataennätystä 25 aikoisi rikkoakaan.

Osallistumismaksu on 5 euroa, paitsi edeltävänä päivänä, lauantaina 13.8. järjestettäviin talkoisiin (myös n. klo 11 alkaen, lisätietoa seuraa) osallistuneet saavat vapaapassin kisoihin. Kisakeskus löytyy ykköstiin tuntumasta ja tarjolla on ainakin jotakin juotavaa, sillä kolme kierrosta mäkeä ylös ja alas imee kyllä mehut kovimmastakin kiekkokanuunasta.

Kilpailu on todellakin avoin kaikille, ja mukaan toivotaan runsaasti pelaajia ihan kaikilta taitotasoilta. Jos olet ikinä suunnitellut osallistuvasi joihinkin kisoihin, niin tämä epävirallinen hauskanpitopäivä frisbeegolfin parissa on erittäin hyvä tilaisuus pelata yhdessä vähän isommallakin porukalla!

FGCK suosittelee!


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *