"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Back to the Viikkokisat III

9.6.2011 19:08

Frisbeegolf Club Keinukallio takaa jatkossakin hyvät kelit aina tiistaisin klo 18.00 😉

Kiekkoilut jatkuvat tutuissa merkeissä, par ei ole todellakaan mikään itsestäänselvyys tällä radalla. Tasoitusjärjestelmä takaa siksi että jokainen taistelee pääasiassa omaa henkilökohtaista par:iansa vastaan.

Pelaaja Tasoitus Tulos Tasoitettu tulos
Eemeli 30 26 -4
Jesse K. 29 27 -2
Jere 33 31 -2
Niilo P. 31 30 -1
Joni P. 31 32 +1
Teemu L. 29 31 +2
Aksu S. 31 33 +2
Janne 35 39 +4
Timi 29 35 +6
Simo Y. 29 38 +9

Uudet tasoitukset artikkelin lopussa.

Muistakaa jatkossa että sukunimen ekaa kirjainta lappuun mukaan, muuten hukutaan esim. Janneihin alta aikayksikön. Ja kaikki varmasti muistaa myös perussäännöt, mutta kertauksen vuoksi: älä heitä ilman lupaa jos väylällä ihmistä, ja etenkin ÄLÄ ROSKAA (parkkipaikalla on iso roskis ja ykköstiille on tilattu roskista). Kaverit arvostaa tällaista toimintaa.


Ei uponnu seiskalla sitten mikään putti, kaikille paaria. (kuva II viikkokisoista)

Sitten, asia joka on ehdottomasti nousemassa (kirjaimellisesti) ongelmaksi jo tässä vaiheessa kesää: rehottava kasvillisuus. Olemme olleet jo hyvissä ajoin yhteydessä kaupungin puistotoimeen 1. ja 7. väylien niittotarpeesta, ja nyt hoputetaan heitä edelleen. Neloselle ja kutoselle myös suunnitellaan kaupungin kanssa yhdessä jotain tehtäväksi, mutta senhän ymmärtää ettei traktori sinne nouse. Pitkän tähtäimen suunnitelma tälle kesälle joka tapauksessa on että muutamat hankalan paikan väylät suunnitellaan uudelleen, ja jos ei muu auta, niin tätä suunnitelmaa pyritään aikaistamaan hyvinkin pian.

Kenenkään ei ole tietenkään pakko heittää jos pelkää kiekon katoavan. Emme silti toivo että väki pakenee massoittain Keinukalliosta katsomatta kesää loppuun asti. Radan ylläpito-asiaa ollaan viemässä kyllä kiireisesti eteenpäin ja jos jollain on siihen jotain ideoita/apuja niin voi kommentoida tänne. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole vielä muuta konkreettista kuin jo kaupungille kertomamme että meitä on radalla useita pelaajia jotka ehkä saattavat radalta kadota jos kunto jatkuu surkeana. Talkoohommiin, esim. uudelleensuunniteltujen väylien muutotöihin, teistä varmaan osallistuu mielellään jopa useimmat, eikö totta? Tulevaisuudessa pyritään siihen että väylät siirretään alueille jotka ei kasva hirveänä heinää (tai muutakaan joka ei kerran-kaksi kesässä leikkaamalla pysy poissa), ja jotka nivoo rundin paremmin yhteen kuin nykyisin (korilta seuraavalle tiille lyhyemmät matkat).

Siihen asti, käyttäkää spotteria aina jos yhtään epäilyttää. Eli sovitte vaikka kiertävän järjestyksen poolin kesken joka väylälle, että yksi pelaajista menee edeltä sektorille katsomaan mihin ne avaukset tarkemmin päätyvät.

”Voiko seuraan liittyä?” Kyllä, kuulut siihen jo!

Seurasta vielä tarkemmin sen verran että tämähän on vain vapaaehtoinen/-muotoinen peliporukka, ei siis vielä RY eikä mitään muutakaan. Jäsenmaksua tai muita rajoituksia ei ole, vaan kaikki ketkä pelaa viikkokisoissa, maksoi tai ei, kuuluvat automaattisesti porukkaan. Seuran perustajat, allekirjoittanut ja Teemu Lehtomäki ovat hoitaneet järjestelyasioita tähän asti, mutta suotavaa olisi että asian omakseen kokevat ja järjestelyihin osallistumista janoavat tulevat hihansuuhun kiinni tai ovat muuten yhteydessä, lisää päitä ja käsiä ja jalkoja tarvitaan varmasti, ja kaikki apu otetaan vastaan. Muutenkin sana on vapaa, ei tarvi mennä sokeasti meidän talutushihnassa.

Ei luovuteta taistelutta! Me ei ainakaan taivuta.

terveisin, MikkoS / FGCK

tasoitukset ensi viikolle (aakkosjärjestyksessä):

Aaro L. 33,0
Aksu S. 31,7
Anssi 30,0
Eemeli 28,7
Jani W. 35,5
Janne 32,8
Janne J. 30,0
Jarkko 29,5
Jere 32,3
Jesse K. 28,8
Joel 28,5
Joni P. 31,3
Jonne 29,5
Jonni R. 28,5
Joona H. 29,0
J-P L. 31,0
Juha N. 30,0
Magnus 28,5
Marko L. 27,5
Mikko S. 32,0
Niilo P. 31,0
Olli P. 29,5
Otto J. 31,0
Pekko 29,0
Simo Y 33,5
Teemu L. 29,7
Timi 32,0
Timo 33,7
Tomi 28,5
Tommi Ä. 28,7

ka. 30,5
eri pelaajia 30 kpl
paras kierros 25 (Tuomas J.)

eiköhän parannella porukalla ainakin näitä kolmea viimeistä riviä 😉


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *