"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Back to school!

8.8.2011 13:32

Frisbeegolf Club Keinukallionkin syyslukukausi alkaa huomenna. Lukujärjestyksen alkuun on heti tarjolla monenmoista:

Viikkokisat ti 9.8. klo 17:50 ->
Tiistain perinteisistä viikkokisoista haetaan viimeiset knopit viikonlopun kisoja varten. Jaossa on taas huippuluokan kiekko joka on sekä pienoinen keräilyharvinaisuus että pelibägissä tasaisen varma suorittaja. Omastakin kassista löytyy, voin suositella. Tule paikalle katsomaan mistä läpyskästä on kyse.

Talkoot la 13.8. klo 11->
Lauantaina pistetään uudet väylät aluilleen raivaamalla porukalla aluskasvillisuutta. Kaluston tarjoaa Keravan kaupunki, virvokkeet FGCK. Lahjoita siis aikaasi radan parannustöihin, sen verran mitä liikenee. Yli 3 tuntia tuskin tarvii ahkerimpienkaan huhkia, ja varsinaiset metsurityöt jätetään ammattilaisille. Vesuria ja oksasaksia heilutetaan siinä määrin että väylät alkavat hahmottua.

Talkoisiin osallistuneille ikuiset kiitokset sekä ilmainen osallistuminen Keinukallio Open kisoihin (norm. 5€)! Vapaaehtoisia muistettaneen myös jollain erikoisella kivalla loppusyksystä kauden päättäjäisissä.

Keinukallio Open su 14.8. klo 11->
Tämä on SE iso tapahtuma Keinukallion Frisbeegolfradalla kesänä 2011. Mainosta on lähtenyt jakoon aika kovalla kädellä ympäri Uusimaata, ja sään suosiessa (tällä hetkellä näyttää hyvältä) paikalle voi pamahtaa melkoinen joukko fribaajia. Tarkempi ohjelma aiemmasta blogipostauksesta.


Nämä pytyt jaettiin jo reilu pari viikkoa sitten European Openissa, mutta Keinukallio Openista sunnuntaina voi kalastella lähes yhtä hienoja.

Tule vaikka kaikkiin, mutta tule edes johonkin! Jos vaan muut menot antavat yhtään myöten (siksi viikonlopun tapahtumat ajoitettu päivän alkupuolelle) niin tule ottamaan osaa Keinukallion frisbeegolfradan tehoviikoille! Tervetuloa!

MikkoS / FGCK


2 kommenttia:

Suomen frisbeeliitto » Vuoden parhaat 2011 -äänestys on avattu | 21:49 19.10.2011

[...] Frisbeegolf Club Keinukallio (FGCK) Keravalla [...]

wellu | 15:08 08.08.2011

Viikkokisa ehdottomasti, näillä näkymin esteri avaa hanurinsa tiistaina ja kunnon monsuunissa en olekaan kisoja heittänyt. Talkoot njoo, mikä jottei. K.O naah, Flow kutsuu, ei voi missata.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *