"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Wintertrophy

6.2.2010 01:14

Lunta on tullut vaan lisää, joten kiekkoja en ole radalle viitsinyt lähteä hukkaamaan. Muun hyvän lisäksi nivelsiteet revähtivät ja polvi vääntyi ultimatetreeneissä pari viikkoa sitten, joten kaikki treenaaminen on ollut jäissä. Nyt kun nilkan turvotus on lähes kadonnut, olisi haaveena päästä kuitenkin pelaamaan Vintterissä (ultimatea). No, pelit alkavat n. 12 tunnin päästä, joten aikaa parannella ei ole ruhtinaallisesti. Kävely ja juoksukin onnistuu kuitenkin jo, huomenna katsotaan miten pelaaminen sujuu.

Matka kohti Göteborgia alkoi jo eilisiltana perinteisellä merenylityksellä. Viking Linellä ”mun täytyy kävellä näin”, joten pitihän esiintyjää käydä katsomassa. Aamiainen nautittiin terminaalin läheisessä, viime vuodesta tutussa, hotellilaivassa, jonka työntekijä muisti meidät viime vuodesta. Syitä on vaikea sanoa. 450 km:n automatka sujui lähes moitteetta, Ã…rhusin mäkkäri käytiin kokeilemassa. Sieltä saa edelleen hampurilaisia.

Myös viime vuonna perinteeksi muodostunut pihvibuffet käytiin nauttimassa koko joukolla, kun lentokoneella saapuneet joukkueet porvarilliset viimeiset mohikaanitkin saapuivat mestoille. Tehtävä; valitse liha ja paino, se tuodaan pöytään, muut saat hakea seisovasta pöydästä. Tarjolla oli härkää, possua, lammasta, kanaa, kalaa ja kasviksia, joten jokaiselle jotakin.

Eka peli meillä on huomenna vasta 10.40, joten luvassa on pitkät yöunet ja maittava aamiainen. Alkusarjan vastustajina MönsterÃ¥s ja Brighton. MönsterÃ¥s ollaan kohdattu pariin kertaan, eikä sen pitäisi olla turnauksen vaikein vastus. Eihän sitä tietysti tiedä, miten joukkueet ovat kehittyneet, mutta muistaakseni tämän joukkueen kehitys ei aikaisempina vuosina ole ollut Ruotsin nopeinta. Brighton on brittijengi, jolta viime vuonna meinasimme otta pataan, mutta kiristimme viime metreillä ja veitsi kurkulla kirimme 2-3 pisteen eron kiinni ja voitimme pisteellä. He varmasti haluavat voittaa meidät, joten siitä tulee hyvä matsi.

Jatkopelit ovatkin täysin auki, riippuen miten käy alkupeleissä. Lohkovoitolla säästytään yhdeltä matsilta, jos jäädään kakkoseksi, huominen ohjelma sisältää 5 peliä. Huomenna illalla ollaan taas paljon viisaampia.


2 kommenttia:

latedog | 02:07 07.02.2010

Määrittele "parempi" :) frisbeenheittely on hauskaa, heitteli sitä sitten miten vaan..

John Eagle | 10:55 06.02.2010

Hei Rantajätkä,

pitäiskö se nivelien repiminen lopettaa ja keskittyä tähä vähä parempaa frisbeelajiin ?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *