"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Wingles

24.8.2010 23:22

Eilinen ilta sujuikin loppujen lopuksi take away -pitsan merkeissä, keittiöt menivät kiinni klo 23 paikallista aikaa käytännössä kaikkialla. Pitkän anelun jälkeen saatiin vielä yksi pitsa. Aamiainen nautittiin Brysselin Euroopan Unionin valvovan silmän alla, Brysselissä ei nopealla vilkaisulla muuta ollutkaan kuin EU -rakennuksia (on toki mahdollista, että osuttiin vain sille alueelle..).

Parin tunnin ajomatka hotellille venyi noin 6-tuntiseksi, koska navigaattori ohjaili minne sattuu – tai ainakin se on hyvä tekosyy. Kuusi tuntia oli kuitenkin kohtalaisen vähän verrattuna toisten yhdeksän tunnin matkantekoon..

Pienten lisäsekoilujen jälkeen löysimme itsemme Winglesin radalle. Muutamat väylät vaikuttivat varsin hyvältä, vaikkakin outit olivat kohtalaisen tiukkoja. Muutaman väylän jälkeen tiukat ob:t ja varsinkin murhaavat raffit alkoivat henk. koht. tasolla riittää, radalla ei. Joka väylällä on käytännössä mahdollista heittää sellaiseen pyltsiin, a) johon ei pääse, b) josta ei löydä kiekkoa tai c) jossa kuolee piikkikasvien pistoksiin. Tässä vaiheessa voi tietysti sanoa, että pakko sinne ei ole heittää, mutta kun joskus niitä virheitä vaan tulee tehtyä.. Radalla oli hyviä väyliä silti, siellä on ihan hauska heittää, mutta joitain ob-rajoja olisin ehkä itse hieman muuttanut. Ainahan niitä voi säätää, näillä mennään.

Huomenna suunnataan toiselle radalle, jonka nimestä ei ole vahvaa käsitystä. Rata on golfkentällä ja keskipituus on tosiaan se 150 metriä. Huomenna nähdään. Tämänpäiväisissä testeissä DD2 alustavasti osoittautui juuri sellaiseksi kuin pitikin, eli vakaammaksi katanaksi. En saanut siitä itse vielä kaikkea irti, mutta se voi olla kovan luokan ase, varsinkin vähän rauhallisemmalla tuulella. Täällä sitä ei kuitenkaan vielä voi käyttää, koska sallittujen kiekkojen tulee olla myös myynnissä.
Se on vaan jotenkin hämmentävää, että ihmiset eivät osaa täällä englantia alkuunkaan, mutta elekielellä pärjätään. Lisäkysymyksiä ei paljon kannata esittää ravintolassa tai kaupassa. Nyt kun respan äijäkin sai internetin toimimaan niin pääsen kohta nukkumaan.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *