"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Vintteri ohi

7.2.2010 21:15

Nilkka ei ollut hirvittävän turvonnut aamulla, joten aamiaiselle ja pelaamaan. Juostessa tuntui vähän pahalta, mutta kun kroppa lämpeni, ei nilkkakaan tuntunut enää missään. Pientä sivuhaittaa toi poikkeuksellisen paljon kipeytyneet jotkut jalkojen lihakset, jotka ilmeisesti kipeytyivät osittain ontuen juoksemisesta.

Viimeiset kolme koitosta oli tänään edessä alkaen jo aamukahdeksalta. Ensimmäinen vastus, Örebro, on yleensä ollut lyempää keskikastia tässä turnauksessa ja pystynyt haastamaan kärkijoukkueita. Myös tänä vuonna. Mm. karhukopla voitti Örebron kahdella pisteellä. Aamulla joukkue saapui hieman myöhässä paikalle, meidän ollessa jo valmiina aloittamaan pelin ja sauma oli iskeä heti pelin alkuun kun vastustaja on vielä uninen. 2-0 taululla Örebron hyväksi, jolloin diesel käynnistyi. Peli päättyi 13-4 meille, joten pelin alku ei mennyt ihan niin kuin suunniteltiin, mutta muuten kyllä.

Örebron antaessa yllättävän vaisun vastuksen, seuraavana vastustajana oli Stenugnsund, joka yleensä on ollut heikompi joukkue. Tuohon uskomukseen ei ollut kuitenkaan syytä tuudittautua. Panoksena Stenuja vastaan oli paikka matsissa sijoista 9-10. Pelin ensimmäisessä pisteessä tunteet alkoivat jo vähän lämmetä puolin ja toisin. Otimme pelin haltuun muutamalla katkomaalilla ja pääsimme karkuteille. Loppupelissä ei katkomaaleja juuri tehty, mutta hyökkäyksen toimiessa 100%:n varmasti, ei niitä myöskään tarvittu. Taistelemaan sijasta 9 lukemin 13-9.

Viime vuonna kohtasimme Gronical dizzinessin ja hävisimme pisteellä. Hollantilaisjoukkue on täynnä pitkiä äijiä, jotka ikäisekseen ovat yllättävän sporttisessa kunnossa. Lataus oli matsiin hyvä, mutta ongelmia tuli sekä hyökkäyksessä, että puolustuksessa. Hyökkäyksen staattisuus ja puolustuksen fyysinen alivoima (ei ainoastaan pituus, vaan selvästi myös fysiikka) ei jättänyt meille sananvaltaa. Turpaan tuli ja 10. sija. Sijoitus on kohtuullinen tässä turnauksessa, mutta pettymyksiä mahtuu joukkoon aika paljon. Ensi vuonna uudestaan.

Suomalaisjengeistä Karhukopla hoiti hommansa mallikkaasti ja pelasi finaalissa Viksjöforsia vastaan. Kopla ei yltänyt parhaimpaansa ja VIF vei pelin nimiinsä yllättävän selvästi 15-10. Hyvä turnaus kuitenkin koplalta.

Jalka kesti loppuun saakka. Ensi viikonloppuna jatkuu SM-sarja, joten uskoisin jalan olevan pelikunnossa silloinkin, kun saan rauhassa levätä melkein viikon. Nyt edessä parin päivän Ruotsin loma, ja sitten takaisin punttitreeneihin. Ultimate- ja frisbeegolfheittotreenit pysynevät vielä sivussa nilkan takia.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *