"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Vakavia ongelmia

26.8.2010 20:42

Vai oliko sittenkään? Tulos ei näytä siltä, mutta ongelmia kyllä oli.

Kakkoskierrokselle oli mukava lähteä ja olin hyvissä asemissa kuudentena. Ei paha. Ratana toimi Wingles, eli ei golfkenttä, eli se vähän kehnompi. Kierros alkoikin loistavasti birdiellä ja muutamalla helpolla par:illa. Muut poolissa mokelsivat, itse pelasin ihan ok. Nelosväylällä, joka on kuuluisa raffistaan, eli pyltsistä, heitin avauksen täyttä sinne. Pääsin kuitenkin aika pitkälle, korille ei ollut matkaa kuin 30 m. TD löytyi piikkipuskan sisältä, meinasin liukastua vielä naamalleni siihen puskaan, mutta jotenkin selvisin. Siinä olisi lähtenyt vähintään näkö, ellei henki. Upsi täyttä puuhun, kolmosheitolla toisesta piikkipuskasta pääsin korille ja otin bogin, ei paha.

Muutamalla väylällä, joista olisi voinut ottaa kakkosia, ei draivit oikein osunut ja välillä pelastelin, välillä nostin kolmosia. Lähipelissä ei moitteen sijaa. Radan pisimmällä väylällä heitin pitkästä aikaa hyvän avauksen, kakkosheitto outtiin. Siinä sitä oltiin, sen jälkeen yksikään avaus ei onnistunut. Lähipeli toimi periaatteessa, siksi katastrofia en saanut aikaan (jollei tota yhtä yli par:in lasketa), tulokseksi 61, eli yksi yli tämän radan par:in.

Neljä onnistunutta avausta, joista kolmella sössin jatkoheiton, sillä ei paljon alle par:in pelata. Otin siis ekalta väylältä kierroksen ainoan birdien ja sen jälkeen kaksi bogia. Ei kuulosta pahalta, mutta pitäisi ottaa myös niitä böördejä. Hyvä esimerkki oli väylä nro 14, 70 m, suora heitto, ehkä radan helpoin. Muut laittoi alle kolmeen metriin, meikäläinen 8 metriä ohi aukosta jonnekin puskaan.

Loppuvaiheessa kierrosta alkoi selvästi väsy jo painaa, mutta alkukierroksen draivikankeutta en ymmärrä. Itseluottamus karisi hitaasti mutta varmasti, kun kiekko tuntui lähtevät ihan mihin sattuu, vaikka keskityin ja tein kaiken niin hyvin kuin osasin.

Tuloksia en tiedä, sijoja tulin varmasti alas, mutta en katastrofaalisesti. Suurin työ on nyt lämmitellä huomenna huolella ja nostaa draivipelin itseluottamus kohdalleen. Heitellään Olhainissa, eli golfkentällä, joten tilaa on.

Asioita, joita tästä päivästä jäi mieleen (lähinnä negatiivisia):
*Korit. Eivät ole championship -tasoa, edes pdgan mukaan, joten niihin ei pitäisi voida pelata. EM-kisoille on myönnetty poikkeuslupa. Itseäni se ei periaatteessa haitannut, mutta ymmärrän muiden purnaamisen.
*Klo 7. Tohon aikaan kuuluu aikaisintaan herätä ja alkaa valmistautua tulevaan päivään. Ei todellakaan lähteä kierrokselle, kun aurinko ei ole edes noussut.
*Piikkipöpeliköt. Frisbeegolf on kiva laji ja raffit on hyviä, jos ne eivät ole vaarallisia. Täällä voi sattua mitä vaan jos poikkeaa väylältä.
*Ampiaisen pisto. Ekan kierroksen puolivälissä hyökkäsi ampiainen viattoman rantapallon pohkeeseen, tekee vieläkin vähän kipeää (toim. huom, ei ole ollut syypää huonoon heittämiseen).

Huomenna saa nukkua, ja tänään muuten vaan levätä. Hyvin pelaaminen on kivaa, siksi pelaan huomenna hyvin.

Tulokset tullevat jossain vaiheessa tänne


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *