"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kukkulan kuningas 2011

4.10.2011 15:04

Kukkulan kuningas ehdittiin tässä välissä jo pelata, seuranmestaruuskisoihin ilmaantui 100 pelaajaa, rata oli kunnossa ja heittojahan tuli. Väyliä oli miellyttävästi pidennetty ja käytetty mielikuvitusta. Kukkulan kuninkuutta ei ole vielä koskaan voittanut pelaaja, joka on johtanut kilpailua lauantain jälkeen. Lauantain jälkeen olin kisassa toisena, Teemu Nissinen johti, mutta Teemu ei kuulu seuraan.

Sunnuntain kierrokselle Seppo ja Kalle lähtivät 4 ja 5 heiton takaa-ajoasemasta, Teemuun minulla oli noin 4 heittoa. Tilaa oli väljästi, mutta väyliä oli pelattavana vielä 25. Kierros sujui tasatahtiin puoleen väliin saakka, kunnes musta hetki koitti. Mandon väärältä puolelta -> tuplabogi ja heti perään bogi viimeisillä metsäväylillä. Siinä vaiheessa taidettiin olla Kallen kanssa aikalailla tasoissa, Teemulla peli kulki hyvin, joten hän johti melko selvästi. Mustan hetken jälkeen pelattiin Kallen kanssa melko tasavahvasti, mutta väylillä 22 ja 24 Kalle otti hyvät kakkoset ja pääsi kahden heiton johdossa viimeiselle väylälle.

Kallen avaus metsään, itse avasin 12 metriin. Kalle lähestyi viiteen metriin, hyppyputti kummun päälle oli pakko laittaa, jotta mitää saumoja olisi. Mukiinhan se meni, mutta niin meni myös Kallen 5-metrinen paineista huolimatta, Kalle kruunattiinansaitusti kuninkaaksi (samaan aikaan selvään kilpailuvoittoon lasketteli Nissisen Teemu). Onnea!

Kaksi. Ukkohalla ja Kukkulan kuningas. Johdossa viimeiselle kierrokselle, mutta kakkosena kotiin. ”pieniä” kisoja, mutta erityisesti siksi pitäisi hoitaa ammattimaisesti loppuun saakka. On aika harjoitella voittamista.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *