"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Ultimatea ja talkoita

7.5.2009 16:51

Paljon on taas ehtinyt tapahtua parin viikon aikana, ja ylimääräistä aikaa ei koneen vieressä ole viitsinyt viettää johtuen hienoista päivistä ja työkiireistä. Frisbeegolfin puolella pelillisesti on ollut hiljaista, mutta muuten on kyllä tapahtunut. Lausteella pidettiin talkoot ja istutettiin 60-70 puuta, tehtiin vaihtoehtoiset heittopaikat, rakennettiin aloittelijarata, vaihdettiin uudenkarheat ketjut ym. Tekemistä riitti, mutta onneksi traktorista loppui bensa, jotta päästiin oikeisiin töihin..

Viikkoa tätä aikaisemmin ohjelmassa oli ultimatekauden avaus Sipoo openissa. Aurinko paistoi täydeltä terältä ja lämmintä riitti. Niukalla väellä oltiin liikkeellä, mutta pelissä oli silti paljon hyvää. Sipoota vastaan matsi oli täysin näpeissä, mutta järjestäjäjoukkue oli pari pistettä edellä. Teamiä vastaan vielä lämmiteltiin ja junnumj hoidettiin suvereenisti. Sipoomatsi oli antoisa. Valitettavasti suuri osa SM-turnauksista jää tällä kaudella väliin frisbeegolfin takia, mutta ensi vuonna taas. Treenaamaan pääsen tänä vuonna enemmän kuin vuosiin. Hiekkakentillä vielä kirmaillaan tänäänkin, mutta kohta päästään jo nurmelle.

Golfin treeniohjelma näyttää karkeasti seuraavalta: lauantaina täysi pakka pd:itä ja dd:itä mukaan ja talkoiden jälkeen muutaman tunnin draivisessiot. Sunnuntaina vietetään äitienpäivää ja ensi viikolla joka päivä 45 min putteja kaiken muun treenamisen lisäksi. Toivottavasti vielä toinen samankaltainen draivisessio maanantaina.

Kohta alkaa kisat ja tavoitteet ja odotukset ovat korkeammalla kuin koskaan. Poriin tulee hieno rata ja siellä mitellään ensimmäinen SM-sarjan osakilpailu. Ensi viikon jälkeen tiedetään taas vähän tarkemmin mihin suuntaan ollaan menossa. Ensi viikolla päivittelen vähän useammin taas kisakuntoa tännekin. Nyt heittelemään sitä isompaa pannua.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *