"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Tunnustelua (pikaraportti ekalta kierrokselta)

2.7.2011 13:19

SDGO:n ensimmäinen kierros on pelattu. Aamuseitsemältä oli jo reilu 20 astetta lämmintä, joten lämpöä riitti koko kierroksen ajan. Märkä pyyhe oli pelastaja.

Bogey-free jäi haaveeksi, yhteen jouduin nöyrtymään (joskin vain yksi bogi on ihan hyvin). Sen lisäksi yksi 6 metrin puttimissi jäi takaraivoon kolkuttamaan. Muuten pelasin hyvää peruspeliä, ei sankaritekoja, ei romahduksia, tuloksena 53. Paras suoritus oli 13-metrinen kaatuva haaraputti mukiin. Tuuli tuntuu yltyvän ja toiselle kierrokselle lähdetään muutenkin vähän haastavammille väylille (1-2 heittoa vaikeampi kokonaisuus). Bogey-free, siihen pyritään. Saariväylä voi olla kohtalaisen haasteellinen tuulella.

Paul Mcbeth samassa poolissa pelasi 51, Will Schusterick myös 51, Markus Källström 49 (huhujen mukaan). Suomalaiset (ne joista kuulin) heittivät 53:n ja 58:n väliin. Vielä ei ainakaan pankkia räjäytetty, en tosin tiedä mitä Nikko ja Dave ovat pelanneet – sieltä voi tulla vielä aika hämmentäviä tuloksia.. Tulokset päivittynevät linkin taakse jossain vaiheessa

Ismokin hämmentyi tuloksista.

Parin tunnin päästä uudelle kierrokselle, nöyrästi ja hyvällä itseluottamuksella.


1 kommenttia:

Timo A | 18:50 02.07.2011

"Muuten pelasin hyvää peruspeliä, ei sankaritekoja... Paras suoritus oli 13-metrinen kaatuva haaraputti mukiin".

Peruspeliä, ei sankaritekoja :-)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *