"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Tsekkoslovakian frisbeematka

4.5.2016 21:14

Täällä sitä ollaan. Matka Turun lentokentältä taittui sujuvasti terhakkaan potkurikoneen kyydissä Hkiin, josta matkaseuraa löytyikin enenevissä määrin. Tshekin maalla autokyyti ruuhkassa & välillä peruuttaen moottoritiellä, sujui jokseenkin mutkattomasti. Kuski tosin vaikutti olevan eksyksissä useampaan otteeseen, 40 min matkaan kului reipas tunti. Tämä tunti piti sisällään upeita paikallisia kansallismaisemia, ja kun vettä piiskasi ilolla tuulilasiin, treenilähdöstä myöhästyminenkään ei ollut järin suuri suru.

Enpä ole moistakaan kokenut. Ihan henkilökohtaisella kyltillä noudetaan lentokentältä. Kiitos menee suoraan turnausjohdolle!

Moneen aikaan en ole päässyt bloggaamaan suosikkiaiheestani, eli ruoasta (mikäli mielit reseptejä, niin kysy googlelta. tämä ruokablogi keskittyy lähinnä elämysten jakoon.). Lounashan oli sujuva lasagne, alkuruoaksi perunakeittoa. Tietty perunakeittoa. Ei ollut hullumpaa. Jatketaan ruoasta vähän myöhemmin.

Treenikierros kutsui mukaansa (tai no ei varsinaisesti kutsunut, mutta pitihän sinne sateeseen ja mutaan mennä lampsimaan kun tänne saakka on Finnair liidättänyt), löysinkin treeniryhmäni heti väylältä 7. Pelasin heidän kanssaan muutaman väylän, kunnes kiekot, sukat, kassi ja mieli oli märkä. Treenikokemus jäi kovin vähäiseksi, luotan eilisillan kotikutoisiin draivitreeneihin, jolla hartia vedettiin solmuun.

Huomattavasti mielenkiintoisempaa tapahtui illallisella. Alkuruoaksi pickled sausage, KATSO KUVA (koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa)!

Kerron silti. etikkaliemi, paprikaa, sipulia, kurkkua, jalapeno ja makkara. tiätty.

Jätetään nyt noi ruokahommat rauhaan ja keskitytään kisoihin. Huomenna kamppaillaan linnanpuiston turnajaisissa, ja korjaillaan kaudenavauksen (Kankaanpään) kokemuksia. Pelikirjalla pitäisi tulla muutamia böördejä, eikä laisin bogeja.

Kyseessähän on Euroopan ensimmäinen DGWT -tapahtuma, jota varsinkin tshekin media intensiivisesti seuraa. Jos haluat kotikatsomosta seurata, niin lue kisan kotisivuilta: http://www.discgolfworldtour.com/konopiste-open-online/


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *