"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Treenipäivä takana

8.6.2010 14:52

Japanilainen aamu valkeni sumuisessa säässä. Vuoret paljastuivat pikkuhiljaa pilvien takaa, ja nyt päivänvalossa löytyi myös huvipuisto, joka on noin 50 metriä ravintolasta. Ja sillä on maailman suurin parkkipaikka. Aamiaisella oli tarjolla vaikka mitä. Nakkeja, joita jotkut maistoivat, ei ilmeisesti ihan perusnakkeja. Munakokkelia, joka maistui pannacottalta, ja tätä listaa voisi vielä jatkaa aika pitkään.

Kyyti kentälle lähti aamiaisen jälkeen klo 8.35. Tytöt jäivät hotellille viettämään päivää (mutta eksyivät silti frisbeegolfin pariin) ja nauttimaan huvipuistosta. Pojat paineltiin radalle. Hulppeat maisemat avautuivat klubitalolta, mutta pilvinen ilma laimensi niitä ilmeisesti jonkin verran. Katsotaan kun aurinko alkaa paistaa..

Radalla on siis 36 väylää, kierrettiin tänään kaikki Kapan, Käpän ja Behmeän kanssa. Tarkoituksena oli tutustua rataan -> heittoja tuli siis heitettyä aika paljon (3-4 täyttä draivia väylää kohden), mutta kuuman lähteen kylpy palautti illalla lihakset aika kivasti. Rata on hieno, vaikka henk. koht. olen vähän pettynyt väylien pituuteen, kun suuri osa on par-kolmosia. Tilaa olisi tehdä vähän pidempiäkin. Ainutlaatuisia väyliä on aika paljon; järjettömiä alamäkiä (putterilla 150 m), myrkkypyltsejä (tänään selvisi, että on olemassa pyltsejä, joihin ei edes kiekon perässä halua mennä), rolleriväyliä ja liian monta kumpukorinpaikkaa. Kivaa silti.

Treenaaminen sujui ihan hyvin, huomenna koitetaan sitten pelata vähän tuloskiessiä ja heitellä ehkä muutama paikkausheitto. Gameplan ei ole vielä valmis, mutta sopivan tuulen osuessa, siihen sisältyy mm. rollereita, joten mielenkiintoinen kisa tulossa. Kassin sisältö alkaa olla selvillä; aviar putter ja pd on tärkeimmät kiekot. Muutaman väylän heitän rocilla, mutta muuten pärjään noilla. PD lentää hämmentävän kauas. Putterin lisägrammat teki ihmeitä, 157 aviar on ihan päällikkö verrattuna niihin 150-grammaisiin, joilla treenasin ennen reissua.

Iltaohjelmassa oli vähän tennistä hotellin kentällä, kuuman lähteen kylpyä, sekä tuhannen ruokalajin illallinen. Tiki vei tenniserän niukasti 7-5, täytyy ottaa revanssi. Kylpy oli vähän liian kuuma, mutta teki ihan hyvää lihaksille. Illallisella oli tarjolla taas vaikka mitä. Valitettavan harva oli silti puoleensavetävän näköistä. Kanaa, katkarapuja, nautaa, possua, rapuja (voiko muuta enää ollakaan), pastasalaattia, possusalaattia, erikoisia keittoja, friteerattuja kokonaisia katkarapuja, pastaa, jossa oli simpukankuoria jne. Ruokalista oli aika pitkä, vatsa tuli täyteen. Tiian lautaselle ei päässyt kovin moni ruokalaji, mutta ilmeisesti hälläkin vatsa tuli täyteen (todennäköisesti vasta jälkiruoilla). Jälkiruokapöytä oli myös ihan päällikkö, suklaakakkua, tiramisua ja mansikoita mm. Se siitä, nyt karaokebaariin ja parin tunnin päästä unille huomista treenipäivää varten lepäämään.

Kuvia tullee lähipäivinä, tänään ei ollut edes kameraa mukana (odotetaan aurinkoisia päiviä).


4 kommenttia:

asmo | 22:18 18.06.2010

helt pärla!

latedog | 21:52 18.06.2010

Bossit lensi Japaniin. Toinen niistä lensi myös Japanissa, kerran :) Kääntyi rolleriksi ja kieri rotkoon, joku avulias aatu tosin oli hakenut sen sieltä, joten saat molemmat lemmikkisi takaisin..

asmo | 22:14 14.06.2010

Damn, jäikö R-Pro Bossit Suomeen liian kuluneina?

tosifani | 20:45 08.06.2010

Tylsähkön oloinen pelimatka. En lähtis.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *