"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Toinen eurotour takana

23.4.2009 12:04

Myöhäiseen meni tämä kirjoittelu, mutta parempi myöhään, kun ei milloinkaan.

Sunnuntaiaamukierros olikin sitten melkoista rypemistä. Pelaaminen oli vaikeampaa kuin pitkään aikaan. Jokainen puska tuli koluttua, mutta siitä otin opikseni. Lähestymiset olivat aina 6-7 metrissä ja pelastelin niitä hyvillä puteilla. Mahdollisuudet oli siis todellakin flopata täysin, mutta onneksi kierros päättyi ensin. Samassa poolissa Buzasy ja Arnby pelasivat 6 ja 7 heittoa paremmin, joten vähän kauas karkasivat. Itseluottamuksen herätys ennen semejä tapahtui tykittämällä kahdesti kassi draivereista tyhjäksi. Täysillä. Tuon jälkeen ei taas tarvinnut ujostella radalla.

Semit ovat aivan eri peli, kuin peruskierrokset. Silloin pelataan oikeasti rahasta. Edellä oli pari kaveria heiton päässä ja pari neljän ja viiden heiton päässä. Kovalla itseluottamuksella lähdin hakemaan lähimpiä päänahkoja, mutta niiden osalta peli oli selvä jo kahden ensimmäisen väylän jälkeen. Loppujen lopuksi nousin kymmenenneltä sijalta jaetulle kuudennelle, pelaten itse hyvin, toki muiden tössimisen avustuksella. Hämmentävän hyvä suoritus. Semitulos oli 26, ykköspoolissa vai Feldberg pelasi paremmin, kolmen muun kanssa pelasin tasoihin ja Källströmin jopa voitin. Vielä ei ylletty finkkupaikkaan, mutta ovilla kolkutellaan jo.

Discmanian kiekot toimivat positiivisen hyvin. PD, DD, P2 ja aurora oli käytännössä kiekkovalikoima, jota käytin (lukuunottamatta yhtä heittoa whippetillä ja yhtä sentinelillä, jotka molemmat epäonnistuivat). Tänään pääsen testaamaan GM:ää tositoimissa, joten voipi olla, että aurorallekin löytyy korvaaja. Lausteelle treenaamaan, porin sm-kisoja odotellessa.

Kiitos kaikille kilpailua seuranneille. Oli mahtavaa lukea oma sijoitus ensimmäisenä 7k:n sivuilta!


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *