"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Takaisin maan pinnalle

30.7.2012 18:16

Kaksi kierrosta ja noin 15 väylää onnistuin roikkumaan kärjen tahdissa, mutta siihen loppui vauhti. Sunnuntain finaalikierroksella alku oli karmean surkea, mutta tavoitteen oli pelata hyvä kierros, joten ei auttanut kuin taistella. Taistelu auttoi saamaan laastarit haavoihin, mutta eivät ne haavat vielä täysin parantuneet.

3. väylä sunnuntaina oli painajaismainen (ei läheskään yhtä paha kuin 18 lauantaina, mutta kuitenkin). Rolleriavaus osui koivuun, siitä osui toiseen koivuun, josta laskeutui mandopuun eteen ja kierähti mandopuun ympäri – väärältä puolelta. Kolmosheittoa tiiltä ja leuka rintaan. vähän hämmentyneenä sössin vielä pari lisää ja kirjautin seiskan. Kolmen väylän jälkeen neljä päälle (myös kakkoselta tuli bogi). Seiskalta onnistuin ottamaan seuraavan birdien, ja kasillakin heitin vain neljä heittoa. Niistä tosin kaksi oli niukin naukin outissa, joten bogi siitäkin korttiin. Etuysiltä mairitteleva +4.

Yksi kerrallaan, yksi birdie kerrallaan niin pelaan vielä hyvän kierroksen. 10:llä 10-metrinen birdieputti ohi, 11:llä 9-metrinen alarautaan, 12:lla 6-metrinen vasemmalle puolelle ketjuja, mutta ei. 13:lla päätin heittää blizzardilla kupille, pääsin 50 metriä tiistä, tuli mänty vastaan.. Siitäkin par. Vihdoin 14:llä heitin elämäni rollerin. Paikalla olleet tietänevät kuoleman ojan noin 15 metriä ennen koria, sieltä pääsin puttaamaan eagleä, mutta jouduin tyytymään birdieen, 15:ltä toine birkku heti putkeen hyvällä putilla, ja loppuväylät lasketellen par:iin. Tulokseksi 66, 2 yli par:in. Sijoitus 10.

Kokonaisuus kisoista oli kovan luokan pettymys. Kahden kierroksen jälkeen kirkkaasti kärkikahinoissa, ja kolmattakin kierrosta pitkälle, mutta kaikki kulminoitui 4 perättäiseen väylään; 18 ja 1-3. Nuo kyseiset väylät pelasin 10 päälle. Helppohan on jossitella. Niihin kaatui meikäläisen kisa, vain neljällä väylällä.

Ilmiselvää on, että kaksi ensimmäistä kierrosta pelasin selkeästi tasoni yli, mutta kolautus toiseen suuntaan oli turhan raju. Kaikkeni annoin, mutta tyytyväinen ei voi olla, kivaa silti oli.

Mestaruustaisto oli huikea! Onnittelut Leo Piiroselle ansaitusta voitosta, unohtaa ei pidä Arttu Sikasen huikeaa dominointia lähes koko kisan ajan. Pieniin asioihin ne ratkeavat, mutta Leon putti viimeisellä väylällä oli ilmiömäinen. Kannattaa katsoa finaalikooste:


1 kommenttia:

Tosifani | 17:27 20.08.2012

No nyt on varmasti jälkipyykki, kiekot ja pelipaidat pesty seuranmestaruuskisoja varten. Katse kukkulalle ja kruunu otsalle!
Uusia postejasi odotellessa, hyvää reenisyksyä! Toivottavasti ehdit jossain vaiheessa kirjoittelemaan loppukauden tuntemuksia ja suunnitelmiasi?

t. ykkösfanisi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *