"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Suuri päivä

1.10.2012 04:14

Rataan on tutustuttu, joskin väylät ovat kovin tuttuja jo aiemmilta vuosilta. Pehmeämpi outti-sääntö (buncr) ja kevennetyt outit (ensimmäistä kertaa oman usdgc -historiani aikana outit helpottuvat) johtavat rohkeampaan pelaamiseen ja parempiin tuloksiin. Huomenna edessä on karsinta, riittävän hyvällä tuloksella paikka aukeaa pro-sarjaan. Tulosvaatimuksista ei ole aavistustakaan. Aikaisempina vuosina on vaadittu 3-5 alle, paras kisakierros on 6 alle itselläni. Tänä vuonna voi olla mitä vaan, mutta hyvin pitää pelata.

Asetelma on mielenkiintoinen, koskaan en ole pelannut ”yhden kierroksen kisaa”. Se on haastavaa, kun kilpakumppanit eivät ole samassa poolissa, mutta hyvin täytyy suorittaa loppuun saakka. Riittävän huonolla kierroksella tyydytään lippissarjaan, mutta sitä pohditaan sitten, jos rahkeet ei riitä.

Game plan on valmis. Huomenna pelaan huolellisesti. Tämän päivän kohokohtia oli treenikiessillä tarjolla monia. Ykkösellä avaus ketjujen väärälle puolelle, kolmosella alarautaan. Suorittajina Sepon caddie Lasse ja Jussi. Muitakin koriosumia saatiin mm. eagle-paikoilta.

18. väylän uusi tii on näyttävä:

Tuolla tiillä ei kannata astua harhaan, eikä seurata heittoaan sivusuunnassa. Voi joutua järveen kilpikonnien ruuaksi.

Huomenna karsinnassa pelipaikkaa lähdetään tavoittelemaan kolmen suomalaisen voimin: Lasse Paju ja Miko Fyhr meikäläisen lisäksi. Illalla sitten kerrotaan menestystarinoita kilpaa.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *