"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Soutaa ja huopaa

9.10.2010 04:41

Aamiaisella ruisleipää, mahtavaa. Ei ollut tarjolla seisovassa pöydässä, mutta toin itse Suomesta ja vielä on muutama siivu jäljellä, onneksi. Se on vaan niin hyvää kaikkeen pullaan verrattuna..

Kolmas kierros, lähes tyyntä, luvassa hyviä tuloksia. Piti siis itsekin painaa sinne 60:n tienoille. Ykköseltä helppoa birdietä ja kakkoselta par:ia. Kolmosella lipsautin avauksen 30 senttiä outtiin, retee ja pelastin siitä bogin. Nelosella heitin kakkosheitolla foren, kurvi on niin jyrkkä, että olen heittänyt siinä kaksi kertaa kämmenen. Täydellinen skippikämmen metriin, nousi pystyyn – rollasi kymppiin puun alle, putti ohi. Niin lähellä, mutta niin kaukana. Pari tollasta vastoinkäymistä vähän söi, mutta edelleen par:issa, ei hätää.

Vitosväylää päästiin pelaamaan tyynessä, birdie oli tavoitteena. Pari MD2:lla ja sitten järven yli. Kakkosheitto jäi auttamattoman matalaksi, piti lähteä kiertämään. Puun alle, sieltä pois, lähestyminen ja puttimissi -> tuplabogi. Karmeeta rypeltämistä.

Aurinko alkoi paistaa kuitenkin seiskalla, kun puttasin birdien 12 metristä. Kasilta heti perään birdie. Ysiväylällä sain vihdoin avauksen peleille siten, että pääsin ylittämään. Puoli metriä lyhyeksi ja uutta kiekkoa kassista. Putti 8 metristä yläpantaan ja tuplabogi. Kympiltä birdie, 11:ltä 8 metrin puttimissillä bogi. 12:lta par, birdieputti 7 metristä ohi.

Neljä puttimissiä 7-10 metristä siihen mennessä. Ei siinä mitään, tuleehan niitä. Yhtäkään en heittänyt kokonaan ohi korista, enkä alarautaan. Ensimmäinen (vitosväylä) napsun liikaa oikealle ketjuihin ja ulos, toinen (ysillä) yläpantaan, kolmas (11:llä) oikealle ylös, ei jäänyt, ja neljäs vasemmalle alas, ei jäänyt. Puttaaminen tuntui hyvältä, ei jännittänyt mennä puttaamaan, heitot lähtikin oikeaan suuntaan, muttei riittävän. Niiden lisäksi pari niukkaa outtia ja yksi kehno rolli. Marginaalisia virheitä, onneksi niillä ei saa aikaan katastrofia, mutta kyllä ne vaan syö.

888 ja 14 perus par:ia. 15:llä avaus lähti vähän liikaa oikealle, mutta pomput olivat maltillisia (vihdoin) ja pääsin hyvältä paikalta heittämään skippiä korille. Heitto lähti ihan hyvin, vähän liikaa vasuriin. Skippi, skippi, skippi – skipit eivät loppuneet ajoissa, alle kiekon mitta outtiin. Se lintunen siltä väylältä karkasi.. Pelastin taas bogin. 16:lla birdie. Lopuksi jouduin seiftailemaan pari par:ia ja pelasin 70. Kaksi yli par:in. Tulos oli karmea verrattuna muihin. Meikäläisen poolissa kaksi 60:tta ja yksi 63. Muutenkin kovat jätkät painoi tyynellä kohtalaisia tuloksia.

Jouduin kirjoittamaan melkein väylä väylältä tylsän luettelon, koska se kuvaa parhaiten vuoristorataa jota painelin tuolla winthrop goldilla. Kierros oli vastoinkäymisiä ja onnistumisia vuorotellen. Alkukierroksella ei ollut kovin luottavainen fiilis – jännitti, josta varmasti johtui ne muutamat marginaalivirheet.

Sijoitus putosi 37:ksi. Matkaa 20 sakkiin (eli sijalle, josta ei tarvitse karsia seuraavalle vuodelle) on nyt 9 heittoa, joka on aika paljon. Huomenna joka tapauksessa pelaan hyvin, nyt vedän vihdoin sen 60-62, jotta voin päättää kisa tyytyväisenä..

Jussi veti hyvän 61:n ja nousi kolmanneksi!! Huomenna lead groupissa. 9 heittoa kaulaa kakkossijaan on aika paljon, omin voimin sitä ei oteta kiinni. Kolmannen sijan säilyttämisessäkin riittää tekemistä. Jussi on kuitenkin hyvässä iskussa ja hoitaa varmasti homman, kannattaa seurata huomenna liveä klo 12.30 (19.30) alkaen.

Ei toimi netti kunnolla, en saa kuvia, enkä linkkejä laitettua. liveä on paras seurata discgolfplanet.tv:ssä. Tulokset löytyy osoitteesta http://www.pdga.com/tournament-results?TournID=9685&year=2010&include_ratings=1#Open


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *