"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Skellefteå

13.7.2010 19:54

Kohtuulliset yöunet ja aamupäivä palloilua, jonka jälkeen päästiin radalle. Aamupäivän satoi, iltapäivän paistoi taas aurinko. Haettiin stadiumista uudet sontsat varmuuden vuoksi, ei paljon tarvittu. Maxburgerista tehokkaat hampparit vielä vatsan pohjalle ja sitten radalle.

Treenipäivä on nyt vedetty SkellefteÃ¥ssa. Rata on siisti, siitä ei pääse mihinkään. Korkeuserojen puutteen vuoksi se ei kuitenkaan vaikuttanut suoraan miltään unelmien radalta. Mielikuva Tukholmasta on paljon positiivisempi (toki mitään suomalaista rataa ei voi edes verrata skellefteåån. Paljon on äijät tehnyt töitä ja tekee ilmeisesti edelleen ja hyvältä se näyttää.

Pelaaminen sujui kohtuullisesti, välillä pahoja hasseja, mutta kokonaisuudessaan ihan perushyvää settiä. Wraith on löytänyt paikkansa kassissa aika nopeasti. Samoin kuin MD2. Puttia joudun hiomaan vähän tuolla järvenrantamökillä vielä, jotta tuntuu siltä, että tiedän mitä teen. Tänään ei pinnoja laskettu, vaan tarkoitus oli kokeilla erilaisia juttuja. Huomenna vedetään tuloskierros ja katsotaan mihin rahkeet riittää. Torstaina sitten kisataan.

Grilli tulille ja uimahousut jalkaan. Väljän aikataulun kisat sopii meikäläiselle, ehtii vähän hengähtääkin, varsinkin näillä keleillä.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *