"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Road trip to north

12.7.2010 21:25

Finaali tuli pelattua, ei mainio alku tuulisissa oloissa, mutta muutkin vähän rypi. Saari väylä laski pelifiilistä aika hyvin, kun heitin kaksi kertaa muutaman pompun kautta ulos ja otin kutosen. Pari väylää myöhemmin eagle kilisi ketjuissa, mutta ei jäänyt ja helppo birdie. Hyvällä fiiliksellä seuraavalle väylälle ja bogi. Sellaista vuoristorataa. Seuraavalta 120-metriseltä kakkonen ja sitten taas bogi. Viimeiseltä väylältä birdie.

Kaksi paria finaaliysillä kertoo ailahtelevuudesta, onneksi ailahteli välillä parempaakin suuntaan, niin tulos oi kohtuullinen. Heitin 33, Karl-Johan Nybo 32, Michael Steltzer 33, vaikka kumpikin otti kolmosen saariväylältä, eli annoin kolme eteen. KJ:lle hävisin kai neljä heittoa ja Michaelille harmittavan heiton. Pelasin ilmeisesti muut väylät melko hyvin, vaikkei siltä tuntunut. Lopullinen sijoitus 15., lievä pettymys.

Perinteinen ongelma; alkukisa menee miten menee, loppukisasta löydän tatsin. Auttaiskohan tämä nyt asiaan, että torstaina kisataan taas. Jotain tarttis keksiä, etten anna tasoitusta alussa turhaan.

Iltasella käytiin tukholmassa katsomassa futisfinaali. Joku muukin oli katsomassa ainakin samassa pubissa meidän kanssa. Futis on tyhmä laji, äijät hyppii kilpaa ja yrittää uskotella tuomarille, että sattui. Eikä siinä vielä kaikki; tuomarikin joutuu välillä uskomaan niitä.. On sitä silti kiva katsoa ja pelata.

Nyt painetaan täyttä kohti SkellefteÃ¥ta Jessen ja Tiian kanssa. Käytiin Gävlen radalla testaamassa muutama väylä, kannattaa käydä. Hienoja väyliä. Matkaa on jäljellä vielä reilu 300 km, mutta huomenna ehtii sitten levähtää ennen kisaa.


2 kommenttia:

latedog | 19:56 13.07.2010

Kiitos! kisafiilis kattoon!

asmo | 12:07 13.07.2010

Tsemiä Scandinavian Openiin!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *