"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Puttaaminen pelasti päivän

10.10.2015 15:34

Kovin epäsuomalaista, mutta totta. Ykkösellä hyvä ja tärkeä birdie-putti siivitti suorastaan lentoon ja kakkosella olikin mukava lipsauttaa outtiin kakkosheitto. Samaisella MD2:lla, jolla eilen tuli sekoiltua 888:lla. Tarviiko joku hyvän ja flätin MD2:sen? Tuplabogin turvin kolmoselle, jossa P2 päätyi 130 metrin päähän tiistä, metrin luonnollisesti hasardiin. 10-metrisellä putilla pelastin par:in.

Nelosen avaus ekasta puusta hasardiin, sitten vähän hölynpölyä ja älämölöä, sekä puskissa taapertamista, lopputuloksena pelastin tuplabogin 7-metrisellä putilla. 4 väylää, 3 päälle. Eilen 3 alle. Tänään kolme hyvää puttia ja silti 3 päälle.

Ennen kierrosta vitosväylällä oli kahden ryhmän jono, joten nokkelana kaverina suunnittelin hakevani ensimmäisen neljän väylän jälkeen juustopurilaisen hospitality arealta, ja mehevä pihvi maistui jo suussa kun noukin kiekon korista murheellisen nelosväylän päätteeksi. Luonnollisesti jonoa ei enää ollut, lounas jäi vähän niukaksi. Söin mm. pelaajapaketissa tulleen luomuvegaanivadelmasitruunaproteiinikuitupatukan. Ja pähkinöitä. Sillailla.

Siitä se kuitenkin iloksi muuttui. Vitoselta 7-metrisellä putilla birdie. Kutoselta kasimetrisellä putilla par (? Juuri. Avaus & lähestyminen oli laadultaan ihan maailman kärkeä). Kasilta 6-metrisellä putilla böördi. Ysillä laitoin 8-metrisen birkkuputin alapeltiin ylämäkeen korotettuun koriin. Ai miksikö luettelen? kun tarkastelin kierrosta, niin ekalla 8 väylällä oli 7 puttia (luokittelen putiksi yli 5-metrisen), joista vain yhden (kakkosväylällä) missasin. Muutama asia tässä hämmentää:

  • normaalisti putteja tulee tuon verran koko kierroksella, nyt 8 väylällä
  • 7 putista 6 sisään on aika hyvä
  • normaalisti jos putti on moisessa jiirissä, tulos ei ole 1 päälle.

Rutiinisuoritteilla jatkettiin ja loppukierros oli varsin monotonista. 888:lla avaus hasardiin à bogi. 17:lla fore ei lähtenyt (taaskaan) yhtään niin kuin piti à kuuteen metriin ja birdie.

888:n griini. Älä kokeile tätä kotona. Tänään yksi pelaaja meidän ryhmästä otti 16.

Kierrostulokseksi raapustettiin lopulta 2 yli par:in, 69 heittoa. Tuon lähes onnistuneen alun jälkeen ei voi olla kuin tyytyväinen. Takaysi tänään 1 päälle, kun aiempina päivinä 5 & 6 päälle.

Huomiselle lähdettäessä tilanne on sellainen, että on vain kaksi suuntaa; ylös- tai alaspäin. Henkilökohtaisesti on aikalailla sama olenko 50. vai 60., joten tavoitteena on pelata huomenna hyvin. Se tarkoittaa myös riskejä (ei toki hölmöilyjä), jolla tulosta voidaan parantaa. Pelaaminen tullee olemaan viihdyttävää, mutta nähtäväksi jää onko vahingonilo vai hyvät suoritukset sen aiheuttavat tekijät.

Teemu jatkaa hyvää suoritusta ja on kympin havinoilla!

LIVE-videot täältä!


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *