"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Pohjoisessa tietokatkos

16.7.2010 12:46

Kuulemma oli koko Pohjois-Ruotsista eilen illalla netti poikki, joten blogaamaankaan ei oikein pystynyt. Tässä kuitenkin eilinen tuotos ja kohta kiessille:

Eka kierros tuli pelattua Tonin ja parin paikallisen hirmun kanssa. Kankeahko par ykkösväylältä, kakkosella saareen ja birdie. Lupaava alku. Kolmosella muutama puuosuma ja kehno lähestyminen -> bogi, mutta heti seuraavalla avaus 15 cm päähän tolpasta. Vitosella pelastin 7-metrisellä putilla parin, ja sitten mentiin. Kaksi helppoa birdietä putkeen ja hyvä avaus triplamandoväylälle. Kovalla itseluottamuksella tietysti mandosta läpi, mutta karkasi 30 cm liian korkeaksi ja pomppasi ylälaudasta yli. Siitä tuli sitten kutonen. Etuysi yksi alle, ihan ok, mutta triplamando nyppii.

Kahvitauon jälkeen takaysille, heti kakkosta korttiin. Homma toimi ja 12:lta taas birdie. Tasaista paria seuraavat väylät, kunnes 16:lla huonohko pomppu ja jouduin tyytymään bogiin. 17:llä hyvä birdie ja viimeisellä vielä bogi.

Aikamoista vuoristorataa koko kierros, mutta kokonaisuutena kohtuullista. Vihdoin onnistuin starttaamaan kohtuullisesti, nyt pitää vaan säilyttää kisavire loppuun saakka. Kärki heitti 56, mun 64 jäi yllättävän paljon taakse. Tulevilla kierroksilla pitää nostaa pelitaso kohtuullisesta hyväksi. Ei sentään huonosta hyväksi, kuten Tukholmassa, joten hyvillä jäljillä. Huomenna nousuun..

Tulokset nähtävissä täällä


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *