"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Pitkät päivät täällä

21.8.2011 01:20

Lauantaiaamu alkoi miellyttävään aikaan, startti vasta klo 10. Hyvällä (paahtoleipää ja muroja) aamiaisella radalle ja ykköstiiltä kierros käyntiin. 6 väylän jälkeen 3 alle, ihan hyvässä vauhdissa. 7. väylä on helpohko lammenylitysväylä; 80 metriä lammen yli ja 70 metriä kuivalla maalla, par 4. Helpohko väylä muuttui vaikeahkoksi, kun täräytin avauksen puun latvaan ja siitä oksalle, metrin verran outin päälle. Kinkkiseltä dropilta kuitenkin helppo bogi. 10. väylältä eagle (220 metriä par 5, avaus 130 metriä, lähestyminen putterilla viiteen metriin, kuulostaa ihan par-vitoselta). Loppukierrokselta yksi birdie ja yksi bogi, joten kohtalaisen vaisu kierros tapahtumiltaan. Puttaaminen jännitti pitkästä aikaa oikein tosissaan, yli 8:sta metristä harvoin edes osuin koriin, tosin alta kasista meni kaikki. Tulokseksi 59, eli 4 alle par:in, ei kovin mullistavaa, sillä pääsi kuudenneksi. Kärjessä ekan kierroksen jälkeen, ehkä hieman yllättäen Mats Strömgren tuloksella 55 (samalla tuloksella voitettiin parigolf).

Ykköspooliin itsensä pelasivat Matsin lisäksi Arttu ja Anders Svärd, kakkospoolissa kanssani pelasivat Johannes Högberg ja Markus Källström. Toinen kierros oli aivan eri settiä kuin ensimmäinen kierros. Puttaaminen jännitti edelleen, enkä vieläkään yhtään puttia saanut yli 8:sta metristä, mutta edelleenkään en myöskään missannut lyhyempiä. Toisella kierroksella onnistuin välttämään bogit (otin taas eaglen), ja pelaamaan hyvin birdieitä. Kierroksella ei ollut huippukohtaa, peli oli tasaisen hyvää, lukuunottamatta nelosväylän puttia selällään maaten 2,5 metristä. Kierrokselle vivahteikkuutta toi tunnin mittainen sade. Sateenvarjohan oli tietysti autossa, siellä se ei pääse kastumaan. Samoin sadetakki. Siitäkin huolimatta peli pysyi uomissaan ja kakkoskierroksen tulokseksi varsin hyvä 54, 9 alle. Sillä noustiin kohisten jaetulle kakkossijalle. Arttu kärjessä, Markus ja Anders tasoissa mun kanssa. Tulokset spekulointia varten.

Rata on sen tyylinen, että bogit pitäisi välttää melko helposti (kunhan ei osu rakennuksiin) ja tilaa heittää pääsääntöisesti on. Kovin mullistavia eroja yksittäisillä väylillä ei siten saa aikaan, mutta väylä kerrallaan pitää pelata hyvin. Huomenna selviää kisan voittaja, tällä hetkellä siihen on vielä 4 varsin varteenotettavaa ehdokasta. Markus vetäissee jonkun 52:n huomenna (se on sen tapaista), joten siihen kelkkaan kun hyppää, niin voittotaistelussa ollaan vahvoilla.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *