"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Pitihän se arvata

28.6.2012 22:32

Nöyräksi veti Järvan rata tällä(kin) kertaa. Täytyy sanoa, että ennen kierrokselle lähtöä jännitti kyllä melkoisesti, juuri ennen starttia tuli vielä käsiin spaghettifiilis, jollaista ei ole ennen ollut. Se onneksi kaikkosi heti ykkösväylän onnistuneen avauksen jälkeen. Ykkösen helpohkon (osittain onnekkaan) birdien jälkeen mieli mustui rajusti. Kakkosväylällä ei missään nimessa saa heittää oikealle, vasemmalla on hyvä olla – näin luulin. Poolikaverit painoivat urakalla pannua oikealle vastatuulen takia, päätin vaihtaa vakaampaan pannuun. Päädyin niin paljon vasemmalle, etten koskaan ole ollut. Sieltä taidokas sormirolleri kävi korin läheisyydessä ja pyöri 20 m rinnettä alas. Siitä bogista toipuminen ei onnistunut kovin nopeasti. Kolmosväylällä avaus 20 metriä tiistä eteenpäin superpöheikön läpi hädin tuskin, lähestyminen 8 metriin ja putti yläpantaan.

Huolestumisen mahdollisuus oli olemassa, mutta halusin pelata paremmin. Muutaman väylä jälkeen onnistuin selättämään saariväylän, jota en ole koskaan ennen tehnyt – pääsin takaisin par:iin. Par:ia tuupattiinkin tasaisesti viiden väylän verran, jonka jälkeen totesin ääneen, että seuraavat väylät (12 ja 13) on melko pahoja. Kahden bogin ja hampaiden kiristelyn jälkeen piti jatkaa eteenpäin. Väylälle 15 sain vielä palaset kohdalleen, hienon avauksen 7 metriin ja vihdoin ”normaalin” mittaisen putin. Hyvä kun osuin koriin. Se naulasi vähän loppukierrosta, kahdelta seuraavalta väylältä 5 metrin puttimissi ja outti ja bogit korttiin. Viimeisin väylän birdien otin raivokkaalla 10-metrisellä putilla (kierroksen ainut yli 5-metrinen).

Lopputulos oli 66, draivi oli kohtuullista, joitain kiekkovalintavirheitä ja lähipelissä selvää hermostuneisuutta. Tämän päivän jälkeen turhat jännitykset on jännitelty ja huomenna voikin lähteä hyvillä mielin parantamaan. 3 birdietä ei ole varsinaisesti saavutus. 6 bogia ei myöskään. Birkut ovat tiukassa, joten periaatteessa toi määrä riittää, mutta siihen ei mahdu sitten mitään sössejä. Tällä radalla on kuitenkin lähes varmaa, että 1-2 sössiä mahtuu meikäläisen hyvänäkin päivänä, joten pari birdietä lisää pitäisi puristaa (eli pari puttia).

Livescoring löytyy sittenkin täältä, ja tulokset pdga:n sivuilta. Huomenna siis vähän ennen kahtatoista liikenteeseen uudella innolla.

Väylä 14 kuuluu henkilökohtaisiin suosikkeihin ison korkeuseron kera (vaikka tänään rankaisikin tyhmänrohkeaa pelaajaa).


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *