"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Oulun eka päivä

6.6.2009 18:27

Ensimmäinen päivä ja ensimmäiset kaksi kiessiä takana. Strategia toimi varsin hyvin, kahdelta väylältä bogi tai pahempaa, muuten par tai alle ensimmäisellä kierroksella. Tulokseksi ekalta kierrokselta kelvollinen 56, jolla jäi kuitenkin viisi heittoa kärjestä. Homma meni hienosti, mutta ysiväylältä tuli otettua hämmentävä Olavi Berthold (OB) 6. Onnekkaan draivin jälkeen lähestyminen suoraan ryteikköön ja ob:lle ja lopuksi vielä nelimetrinen putti ohi. No, kokosin itseni ja sain vielä viimeiseltä väylältä kakkosen.

Säävaihtelut olivat melkoisia, välillä satoi rakeita, paistoi aurinko tai oli myrskytuuli.. Kakkoskierros alkoi lupaavasti gameplanin ulkopuolelta ylimääräisellä kakkosella. Kolmannella väylällä (eli nelosväylällä) heitin elämäni forelähestymisen, n. 50 m ja kuuteen metriin, birkkuhan siitä tuli. Homma pysyi hyvin hallussa ja huolimatta viiden metrin putista, joka tuli ulos korista, itseluottamus säilyi loppuun saakka. Pari helppoa virhettä koko kierroksella, mutta muita virheitä ei tullutkaan. Tuloksena melko huippu 51. Nousin jaetulle kakkossijalle ja vain heiton päähän  Jessestä tasoihin Piipon kanssa.

Itseluottamus vaan kohenee ja huomenna taistellaan voitosta. Mikäli mestaruudesta vielä unelmoin, Jessen ohi pitäisi nousta. Toivotaan tuulista keliä, niin päästään ottamaan miehestä mittaa.

Muurlan mies on suhteellisen turvallisen matkan päässä takana, mutta täytyy olla tarkkana, halut on varmasti nousta finaaliin saakka. frisbeelife.wordpress.com

Huomisesta tulee hieno päivä.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *