"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Olhain

26.8.2010 13:25

(Intternetti ei yllättäen toiminut, joten tämä on vähän myöhässä)

EM-kisaradat on käyty läpi. Eilinen oli miedosti sanottuna karmaiseva kokemus, tänään oli jo paljon kivampaa. Olhainin rata on rakennettu golfkentälle ja pääsääntöisesti golfkentällä on helmi pelata. Ensimmäiset pari väylää oli perustuuppaamista lukuunottamatta huikeita maisemia, jotka avautuu kakkosväylän taustalla. Kolmannella väylällä oli tarjolla pyltsiä ja neljännellä vielä pahempaa. Neljäs väylä on tyhmä väylä, mutta minkäs teet.

Neljännen väylän jälkeen meininki olikin sitten aikast siistiä. Ylä- ja alamäkeä, vesiesteitä, superpyltsiä ja ties mitä. Tässä vaiheessa huomionarvoista lienee se, että ylä- ja alamäet olivat paikotellen kohtalaisen jyrkkiä. 6. väylä heitetään 90 metriä ylämäkeen ja kun heitin täyttä draiverilla, pääsin korin tasalle. Sieltä voi tulla ihan hyviä rolleja..

Parin väylän päästä tultiin samanlaista mäkeä alas, jossa joudun heittämään foren (ei ole koskaan missään pelisuunnitelmassa ollut forea). Annukat pyörii niin varmasti alamäkeen outtiin 50 metrin päähän, että turha lähteä arvailemaan.

Kahdella väylällä paukutetaankin sitten rolleria sydämensä kyllyydestä, sekin on helmeä. Ilmaheitolla noilla väylillä häviää lähes varmasti rollerille (vaikken edes ole mikään rollerimestari). Rata päättyy vähän tyhmästi ryteikköisiin ahtaisiin väyliin, joten kovin hyvin rataa ei ole onnistuttu viimeistelemään, mutta hauskoja väyliä nekin ovat.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *