"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Nälkä jäi, jännitys lähti

6.9.2014 20:19

Rakas päiväkirja, Tuloskeli. Näin luukutti sosiaaliset mediat, intternetit ja sanomalehdet. Paikan päällä tuuli kuitenkin tuntui, joskin kierroksella vaikutus pelaamiseen jäi maltilliseksi. Tällä kertaa kaikki tietolähteet olivat siis oikeassa.

Henkilökohtainen kierros alkoi ongelmilla, sormirolleri puun alta 15 metriin, putti tuulessa yläpantaan ja bogia korttiin. Kakkosväylällä pääsin paikkaamaan ykkösväylän bogin ja peli alkoi rullata positiiviseen suuntaan. Pitkiä epäonnistuneita putteja muutama, mutta birdie sieltä ja toinen täältä. Ysiväylällä kumpukorille 8-metrinen putti upposi, ja siitä hyvällä fiiliksellä eteenpäin. Etuysi 3 alle, yhden jäljessä suunnitelmia, mutta hyvällä fiiliksellä.

10. väylä on meikäläiselle täysin bonusbirdie. Seifti avaus ja sitten putteriannukkaa. Seiftiavaus jäi tällä kertaa kätöseen ja pääsin 40 metriä tiiltä. Onneksi pois pöheiköstä. Suunnittelin siinä rollerit ja putterit ja seiftit à päädyin seiftaamaan. Otetaan helppo par. Perus pd flippasi täysillä outtiin. Erikoisleijutteluannukalla kulman taakse 8 metrin putille, jonka kuitenkin sössin ja tuplabogia raapustettiin korttiin. Leuka rintaan. 12:n 12-metrinen putti tuntui maukkaalta, joskin 13:n 10-metrinen alapelti vei taas vähän fiiliksiä.

15 on radan helpoin väylä. Heitetään sinne päin ja sitten putataan. En osunut siihen 28 metriä leveään väliin, ja jäljelle jäi vielä 30-metrinen lähestyminen. Se osui viimeisiin puihin ja 6 metrin putti ohi. Radan helpoimman väylän saldo on bogi, birdie, bogi.

Väylä 16 lienee radan vaikein väylä. Siitä ei montaa birkkua oteta, vasenkätisen tai foreheittäjän ässälle mahdollinen avaus putille. Itselläni jäi 50-metrinen lähestyminen, ultimatebaunssilla alivakaa putteri keskelle mukia ja kakkosta korttiin. Mainittakoon kuitenkin, että Jani Ikonen otti 6 metrin putilla kakkosen, en ole ihan varma kumpi on kovempi suoritus, meinaan 6 metriin pääseminen on melkein epätodennäköisempää kuin 50:stä mukiin laittaminen.

Sillä siivellä mentiinkin sitten loppuun saakka, hyvät avaukset, hyvät putit, kakkosia korttiin. Lopputulos 4 alle varsin tyydyttävä ottaen huomioon välimokellukset. Fiilis on hyvä, huomenna jatketaan siitä mihin tänään jäätiin. Puttaaminenkin alkaa luistaa. Pelisuunnitelman mukaan peli kulkikin, bogit ja tuplabogit eivät vain kuulu suunnitelmaan. Tulos on parantunut joka päivä (rating huonontunut), nyt on mahdollista pelata huomenna aidosti kova tulos. Huomenna isolla vaihteella hyökkäämään, mitaleille.

Päivän suorittaja oli Jalle Stoor. Ei oo järkeä, 13 alle:

Rataennätystä tarkistamassa

13 allehan siitä tuli. Eniten silti hämmentää perättäiset OB-kolmoset eilisellä kierroksella.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *