"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Mukkula ei ollut armollinen

14.8.2015 21:05

Toinen päivä ei meiningiltään juuri eronnut avauspäivästä, tuuli oli kohtalaista, aurinko lämmitti miellyttävästi poskipäitä, muttei kuitenkaan uuvuttanut. Tuloskeli.

Fiilis oli vallan mainio, mutta kakkosväylällä veti mieli kiekon myötä maahan. Avaus oli kolmen millin korkuinen ja jäljelle jäi 40-metrinen lähestyminen. Jätin sen tuulen avustuksella lyhyeksi 9 metriä ja putin myös alapeltiin, bokkelia korttiin, eikä p2 löytänyt tietään ulos kolmosen koivutunnelistakaan. Alku oli merkittävästi tahmeampi kuin eilen. Nelosella lähestyminen livahti pitkäksi ja 11-metrinen putti alaraudan päälle. Ihannetuloksessa.

Metsälenkille odotukset olivat kovat, koska se oli selvästi heikoin osa-alue. 7:n birdie antoi vauhtia, mutta kympin bogi ja sitä seurannut tuplabogi (taas) veti kyllä mielen matalaksi. Luokattomia heittoja, ei tietoakaan suunnasta. Draivaaminen oli vaisua, eikä birkkuja ollut oikein tarjolla. tulos roikkui pitkään kaksi päälle tilanteessa, kunnes päästiin eilisen menestysväylille eli 15 à. 15-17 ovat väyliä, jotka soveltuvat omaan peliini. Kovin pitkälle ei tarvitse heittää (toki 15:n avaus), vaan kyse on enemmänkin putterin hallinnasta. Siinähän meikäläinen on vahvoilla.

Yksi suosikkiväylistä, 14:n griini

15:ltä birkkua ei tänään tullut kakkosheiton aiheuttamasta haastavasta stänssistä, mutta 16:lla 11-metrinen putti upposi ja nosti vihdoin leuan rinnasta. 17:n nostokolmonen saatteli tuloksen tasan par:iin, 18 ei enää muutoksia tehnyt.

Huomionarvoinen asia on, että putti on murhaavaa. 9 puttia ringistä tänään (joka on tosin valitettavan paljon), 8 sisään. Sillä tehtiin aika merkittävä ero tulokseen. Eiliselle taisi mahtua yksi missi ringistä, joten tällä luottamuksella kelpaa pelata. Draivit ja lähestymiset voisivat siis olla parempia. Ripaus huolellisuutta, niin pelaamisesta tulee henkisesti huomattavasti kevyempää. Näillä puttiprosenteilla pitäisi pelata kyllä jonkin verran parempaa tulosta. Huomenna 5-6 alle, kärkikorttiin sunnuntaille.

Kisan tulokset

Erityisesti fiilistä nostattaa, että pääsen pelaamaan Janne Hirsimäen kanssa samaan ryhmään huomenna! Vapise Janne! Niille jotka eivät ole vielä nähneet, ja niille, jotka ovat jo nähneet; nauttikaa (saattaapa siellä esiintyä muitakin tunnettuja henkilöitä):


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *