"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Luulitko, että Järva on hieno?

7.5.2015 19:44

Niin minäkin – itse asiassa tiedän, että se on edelleen hieno. Silti täytyy kyllä sanoa, että Konopisteen rata lienee hienoin rata, jossa olen pelannut. Korkeuserot, päättymättömät luonnolliset fairwayt, mahtavat puut ja haastavat raffit. Mitä sitä muuta voi ihminen toivoa? Toki sieltä muutamia kauneusvirheitä löytyy (helpohkoja väyliä, pari tiitä), mutta kokonaisuus on huikea. 3 km silkkaa nautintoa.

Huonoin asia on ehkä tuo pohja, joka märkänä muuttuu kovin mutaiseksi, mutta sekin murhe on jo taakse jäänyt, kun tänään painettiin shortsit jalassa auringonpaisteessa.

Tämänpäiväisen terenikierroksen anti oli kipeän käden lisäksi varsin hyvä suorittaminen, mokeltamisen mahdollisuudet ovat vähissä. PD toimii kuin unelma. Radan viimeistelyä suoritettiin vielä tänään,  jotta huomenna kuivan kelin renkailla pääsee päästelemään.

Kisakeskushan sijaitsee ykköstiiltä noin 300 m:n päässä, samassa paikassa kuin hotelli ja ravintola. Mikään ei maksa mitään (lounas 4 eur alkukeitolla). Lisäksi naapurissa on ihan siisti linna. Olosuhteet ei paljoa parane. Tänään tiedossa kyynärpään huoltoa ja pelaajaillallinen. Mieletöntä. Tämä nousi henk. koht. kisakohde rankingissa top-5:een suorilta. Huomenna -7 korttiin, sillä päässee viiden joukkoon.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *