"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Lippissarjan taso kovenee

6.10.2012 06:29

Äijät painaa hirmukiessiä tuolla kärkijoukoissa. Jaredilla on ehkä maailman sairain draivi (heittää kuulemma 210 metriä merenpinnan tasolla, sitä ei kovin moni äijä tee), eikä noi kierrostulokset 61, 64 ja 65 :kään kylmäksi jätä. Kärkikolmikko on 36, 26 ja 21 alle oman projected scoren. Sinne pääsystä ei paljon tarvi haaveilla (ellen pelaa yhtä hyvin kuin Jussi).

Itse olen tämän päivän suorituksen (-4, 65) jälkeen edelleen sijalla 9, matkaa neljänteen sijaan on viisi heittoa, mikä on ihan mahdollista ottaa kiinni. Kolmas kierros alkoi vakuuttavasti birkulla, mutta ilo laantui nelosväylällä, jossa vedin rollerin kattoon ja jatkoin 20 metriä tiin edestä. Vitosella pikku tuurillakin pelasin itselleni vielä par:in. Vitosen kolmosheiton jälkeen lie oli kohtalaisen visuaalinen:

Kutosella parkkeerasin biitsille ja otin helpon kakkosen. Kasilla tuli vähän grippiongelmia ja PD2 otti melko ison puuhipsun (täysillä 20 metriä tiistä keskelle puuta). Ysiltä pelasin helpon birdien ja vedin etuysin 2 alle. Siinä vaiheessa se kuulosti vielä ihan hyvältä, mutta nyt kun katsoo avoimen sarjan kärkiäijien tuloksia, niin lippissarja taitaa olle meikäläiselle ihan oikea paikka, jos kaksi alle tyydyttää.

12 väylän jälkeen kolme alle, ja peli rullaa ihan kivasti. 888:lla avaus lipesi, nelosheitolla oli vähän turhankin hyvä grippi ja seiskaa tuli korttiin siitä. 14:llä näyttävä rolleri 9 metriin ja putti sisään. 15:llä koin elämäni nopeimmat tasonvaihtelut. Avaus oli täydellinen, loiva hysse tunnelia pitkin joka skippasi sopivasti korin suuntaan. Jäljellä 60-metrinen lähestyminen, joka oli aivan luokaton. 8 metriä ohi tähdätystä aukosta, tuli pöheiköstä ulos ja jäi haara-annukkaputille. Kaatuva haaraputti – eihän se voi kuin mennä sisään ja birkkua korttiin. Hyvä avaus, aivan karmea lähestyminen ja naurettavan hyvä putti. Hämmentävää. Loput väylät tuuppasin par:iin ja lopputulos 3 alle on ihan ok, mutta sillä häviää 12 heittoa mm. Suomen Jussi Meresmaalle, joka veti tänään nauramatta 53. 15 alle. 4 par:ia, yksi eagle ja loput böördejä. Ei paha.

Illan ratoksi nautittiin Suomi-illallinen italialaisessa ravintolassa. 6 salaattikulhoa 9:lle ihmiselle on riittävästi, samoin kuin 6 leipäkoria. Lisäksi siihen riittävät ruoka-annokset kyytiin ja jäätelöannokset parkkipaikalla. Lähti nälkä ja hauskaa oli. Huomenna katsotaan kun Jussi voittaa usdgc:n!


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *