"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Lentoon

23.4.2010 10:46

No niin, nyt voisi kutsua jo kohtuullisen varmaksi Köpikseen pääsyä. Täytyy suhtautua kuitenkin pienellä pessimismillä, mutta kentälle lähden tunnin päästä. On muuten aivan mahtavaa lähteä Turusta, bussilla 20 min kentällä tuntia ennen lentoa. Sitten kun mulla on isona paljon rahaa lennän aina Turusta.

Kun matka on lähes varma, voidaan heittää vähän analyysiakin kehiin. Rata on melko tuttu viime vuodelta. Viime vuonna oli täsmälleen sama tilanne, että kovat suunnitelmat oli treenata paljon, mutta jotenkin se jäi.. Kisassa olen seitsemänneksi reitattu, mutta käytännössä 10 kovinta pelaajaa ovat aika kovia. Viime vuonna näistä lähtöasetelmista olisin todennut; ”kympin sakkiin jos pääsee, niin voi olla tyytyväinen”. Nyt tilanne on toinen. Vahva näyttö Hollannissa ja muutenkin hyvä fiilis tekee sen, että tavoite on pakko asettaa kirkkaimmalle mitalisijalle. Markus ja KJ ovat varmaan ihan hyviä pelaajia, mutta enhän niitä ikinä voita, jollen edes yritä. Lisäväriä tuo myös Saksan puttipoika Simon. Radalla on aika vähän korkeuseroja, joten Simonin putti voi olla aika murhaava, kun huolta ohiheittämisen seurauksista ei ole. Itse kun en osu koriin edes kympistä, niin täytyy yrittää voittaa muilla keinoilla. Anders jäi selän taakse jo Hollannissa, Emilistä ei ole hajua. Jesse on helppo nakki, se on samassa hotellihuoneessa, joten taisto Jessen kanssa käydään ihan muualla kuin radalla 🙂 Sitten on vielä kolme kovaa ruotsalaista, jotka yltävät parhaina päivinä aika hyviin suorituksiin, Oscar, Karl ja Robert. Lisäksi Piipon pelikunnosta ei ole varmuutta, joten hänkin sotkee lusikkansa voittosoppaan, mikäli vain pystyy heittämään.

Selvää on, että kakkossija köpiksessä on huomattavasti kovempi saavutus, kuin kakkossija Hollannissa. Selvää on myös se, että täytyy pelata hyvin koko ajan. Ensimmäisestä kierroksesta alkaen. Miten se tapahtuu, se selvinnee huomenna. Tänään vielä heittämään tehokas treenikierros ja huomenna sitten kisaamaan (en edes tiedä mihin aikaan). Illalla varmaan laittelen kuulumisia ennen nukkumaanmenoa.

Joka tapauksessa pelaaminen on vaan niin siistiä.


4 kommenttia:

latedog | 23:13 23.04.2010

Hups, korjataan tekstiin.

Willow | 23:09 23.04.2010

''Lisäväriä tuo myös Belgian puttipoika Simon''
Simon Lizzotte-Germany ;D

Miksu | 15:41 23.04.2010

Sulla on kyllä matkatapaetu nähden kotimaisiin kilpakumppaneihin... Jessen saattue on pelannut lautalla 12 tuntia pajatsoa ja sen jälkeen istunut lähes toiset 12 peltilaatikossa, Piippo saanut stressata korvat lukkoon kun koneet eivät pääse alas jne.

Ransu se laittaa avauksella mukille.

Tsemiääijä.

latedog | 12:40 23.04.2010

"No niin, nyt voisi kutsua jo kohtuullisen varmaksi Köpikseen pääsyä."

Piippo soitti minuutti sitten, että oli käynyt köpiksen yläpuolella, mutta lento oli käännetty takaisin Helsinkiin. Uusi yritys tunnin päästä. Katsotaan mitä mulle käy, lento lähtee 45 min päästä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *