"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Lapiohommia ja draiveja

10.5.2009 12:25

Lauantaina pääsin vielä vähäksi aikaa lapion varteen levittelemään multaa istutuksille. Jounin ja Juhan kanssa väännettiin muutaman tunnin setti ja valmista tuli. Mullat levitetty, istutukset alkavat jo vihertää. Harrastajat ja muut HUOM, pitäkää hyvää huolta istutuksista ja huomauttakaa rohkeasti, mikäli joku yrittää taivuttaa/tallata/tuhota niitä.

Lapioiden jälkeen oli henkilökohtaisen ruokatauon aika. Kävin testaamassa Kebab-pizzeria Hammudin Lausteella, minikebab 3 e. Todella hyvä kebab, joku elävä hyönteinen siitä löytyi, mutta uskon sen tulleen vasta jälkikäteen 🙂 Voin suositella (en tehnyt sponsorisopimusta, kommentit ovat omia mielipiteitä.

Sateen piti hälvetä iltapäivään mennessä, joten suuntasin takaisin radalle kassi täynnä draivereita. 7 DD:tä ja 8 PD:tä viuhahtivat kahteen kertaan 18 väylällä, eli 30 draivia tuli vedettyä. Luku kuulostaa pieneltä, mutta hartia, olkapää ja rinta kertovat sen olleen suuri. 30 draivin jälkeen sade ei näyttänyt laantuvan ja tuuli vain yltyi, joten kiinnostus lopahti ja lähdin kotiin.

Draivi tuntuu kohtalaisen hyvältä. Toki, kun täysillä vetää, jotkut niistä lähtee ihan mihin sattuu, mutta pääsääntöisesti suunnilleen sinne mihin halusinkin. Maanantaina jatketaan, haaveena olisi vetää n. 60 draivia ja puttailla tunnin verran. Sen jälkeen pelinomaisempaa treeniä loppuviikko ja valmiina Porin kisaan.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *