"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kuilun partaalla

17.7.2010 19:35

Ottamalla peruskutosen ykköseltä siirryttiin saariväylälle. Heitin toisena oikealta ohi lievällä hikimynnillä. Muut äijät laittoi saareen ja ottivat birdiet. Meikäläinen dropboxilla; olin kuullut huhuja, että jotkut olivat ottaneet siitä kutosen. Mm. käpä ja Markus Källström. Siitä on korille matkaa 20-25 metriä ja saari on kapeimmillaan ehkä 12 metriä, eli ei kovin pieni. Silti siitä voi heittää ohi. Ylimielisenä pieni airbounce ja 30 cm lyhyeksi. Helppo kutonen. Käytin 5 kertaa pidemmällä väylällä yhtä monta heittoa..

Vaihtoehtona oli alkaa pelata hyvin. Seuraavan parin jälkeen alkoi luistaa; neljä birdietä putkeen hyvillä 7-10 metrisillä puteilla. Putti oli liekeissä. Triplamandoväylältä jouduin vähän seiftaillen tyytymään bogiin, etuysin sain nipistettyä pariin kakkosen sooloiluista huolimatta.

Olin selvästi jäljessä muita poolilaisia, Simon Lizotte 6 alle.. Takaysillä tuuli yltyi ja pelaamisesta tuli hieman haastavampaa. Pelastin pari paria hyvillä puteilla ja väylällä 15 onnistuin ottamaan kakkosen. Yksi alle. 17:llä tarjoiltiin birdietä, mutta 8-metrinen töksähti alarautaan. Helppo kolmonen viimeiseltä ja tulokseksi 65.

Kohtalainen tulos kakkosen hölmöilyt huomioonottaen. Ilmeisesti edelläolevat eivät ole pelanneet myöskään kovin hyvin, joten saattaa olla, että kympin sakissa pysyin. Huomenna tehtävänä on pelata kympin sakkiin mahdollisimman korkealle, muuta vaihtoehtoa ei ole. Tuloksia ei ole vielä saatavilla, joten muista suomalaisista ei ole paljon käryä. Mixu veti 59, on se kova äijä.

Kuten jotkut ovat ehkä huomanneet, ruoka on mulle tärkeä asia. Scandinavian open tarjoaa players dinnerin tänään, yhtä juhlaa.


1 kommenttia:

Paimion Paroni | 20:58 17.07.2010

Tarjoaakohan ne siellä jäätelöä ettei teidän Mixun kanssa tarvii lähteä kaupasta sitä etsimään ;)
Tsemppiä finaaliin,kaikille 7k:laisille.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *