"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Konopisteen 3. päivä

30.5.2016 07:36

30(pikkusen jäänyt unholaan tämä teksti sähköpostin syövereihin, noo, mutta pari viikkoa sinne tänne)
Dgwtn viimeinen päivä antoi odottaa itseään. Aamukaste varjoisalla puolella kasteli vielä kengät & kiekot läpimäriksi, joskin auringossa taas kuivahtivat hetkessä. Tuuli oli hieman yltynyt.

Draivihommathan lähti mallikkaasti. Ykkösen ja kolmosen birdiet oli pitkälti draivin ansiota, joskin 12-metrinen putti vitosella oli myös varsin maukas. Kakkosellakin kolisteltiin rautoja 12 metristä.

Siinäpä ne kierroksen merkittävimmät huippuhetket. 8. väylä lienee radan helpoin väylä. Ilkeä ratasuunnittelija veivasi outin nätisti kiekkoni ympärille, joskaan heitto ei aivan täydellisyyttä hiponut. Siitä puttia ohi täysillä ja bogia korttiin.

Lampiväylällä on lampi. Edelleen. Se oli siinä kaikilla kierroksilla. Kaikilla kierroksilla heitin sinne frisbeen, paitsi silloin kun kiersin metsän kautta huijausreittiä.

Kaiken kaikkiaan voin todeta 5 green hitin turvin, notta draiverit ei ole oikein hallussa. Treenihommia. Puttiprosentti sen sijaan on kova. 20:stä kun laittaa metriin, niin prosentit säilyykin kovina.

Huikeinta oli kisan loppuratkaisu! Simonille eagle ja vaikea birdie, kun kilpakumppaneille birdie ja par. Siitä sudariin ja helppo voitto. Se eagle oli ehkä upeinta mitä olen nähnyt, kunnes avasin internetin ja näin sepon eaglen väylällä 9. Hullua. Kaikkea sitä todistaa kun maailmankiertue on vauhdissa.

Tällä viikolla nähdäänkin sitten maailman huiput jälleen Nokialla!


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *