"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kohtalaista pelia

9.10.2009 02:22

Kierros starttasi omalta osalta melkoisen hienosti. Vaylan 5 jalkeen olin kolme alle, ja lampivaylan birdie ei kuulu edes gameplaniin, mutta oli niin hyvin tarjolla kymppimetrisella putiile, etta piti ottaa. Seiskan jalkeen nelja alle, kasilla kasimetrinen birdieputti ohi, mutta hienosti meni edelleen. Eilisen murheenkryyni oli ysivayla. Heitin siina hienon avauksen ja kakkosheiton heitin pd:lla (eilen gm:lla), jotta ei jaa ainakaan lyhyeksi. Kauhea release-virhe ja heitin lyhyeksi ja n. 20 metria vasemmalle.. Putteri kouraan ja ob-rajalta korille, tuulen mukana kymppiin ob-rajaan nojaamaan, huono putti ja paluuputti sisaan ja tuplabogi. Ei se aurinko tanaankaan paistanut silla vaylalla..

Kympilta otin hienon birdien ja vuorossa oli 11; rolleri vayla. Hysse monttuun ja rolleri vahan seiftaillen n. 50 m eteenpain keskelle vaylaa. Onnistuin siitakin tyrimaan bogin. 12:lta birdie ja olin kolme alle. 888:lla paasin kahdella heitolla hyvalle paikalle ja paatin kokeilla birdieta. Ei sinne painkaan ja bogi korttiin. Edelleen kaksi alle. Pariin taistellessa menivat viimeiset vaylat, lukuunottamaan 18:aa, jossa tyrin tyhmyyksissani viela tuplabogin.

En ole viela jarin tyytyvainen pelaamiseen, sijoitus parani, mutta rahoillekin on viela matkaa. Joudun pelaamaan todella hyvin loppupuoliskon kisasta.

Se siita. Paivan suomalainen: JUSSI MERESMAA! Jaetulla kolmannella sijalle, tanaan 10 alle; 58! Hienon nakoista pelia, kun eagle ja ainakin viisi birdieta tuli alle viiden metrin puteilla. Aivan sekopaista. Nolla bogia, nolla ob:ta. Silla lailla. Huomenna ykkospooliin ja paastaan jannittamaan..


2 kommenttia:

latedog | 15:42 09.10.2009

Ei ole mennyt ihan niin kuin pitaa. Luulen, etta kyseessa on ultimaten finaaleistakin tuttu Ranta-ihon ylilataus. Parin satkityn kierroksen jalkeen alkaa touhu varmaan parantua. Upseja ei lahde, ei huolta. Rollereita lahtee, ei tosin sinne mihin pitaa, mutta ei ole muutakaan mita voisin silla vaylalla heittaa :) Tanaan 61 ja totali pariin. Startti 17.24, taas.

kaakine | 09:43 09.10.2009

Ihan ei oma peli taida kulkea tavoitteiden ja suunnitelmien mukaisesti. Täytyy vain ihmetellä radan vaikeustasoa täältä etäältä, kun ei ole ensi käden tuntumaa...

Rollereita ja kaikkea, sä pelaat ihan eri peliä siellä? Joko pian lähtee upseja?

Taas uusi päivä edessä, fiilistä kehiin ja samanmoinen tulosparannus tälle päivälle kuin eilisellekin! You can do it!

Jussille ja muille Suomen sotureille myös terveiset ja tsemit!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *