"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

KK day 1

18.9.2010 23:01

Eka kisapäivä (kahdesta) on takana. Vettä satoi, aurinko paistoi ja välillä jopa tuulikin. Sateenkaarikin pilkotti jossain välissä. Ensimmäisellä kierroksella osa meni huuruisissa tunnelmissa, osa huuruissa, pelaaminen oli kivaa. Itse heitin kolme alle radan par:in (65), joka on melko hyvin. Sillä pääsi kakkoseksi, Paimion erikoismies Kalle oli luonnollisesti tuoreimpana Suomenmestarina kärjessä..

Kierrokseen mahtui kaikenlaista, DD2:sta ja putteria. Monta bogia, mutta onneksi enemmä birdieitä. Ratanahan kk:ssa on Lausteen radasta vähän modifioitu versio, kaikkia pikku erikoisuuksia on lisätty. Huomenna pelataan 25 väylää, eli vähän enemmän uutuuksia.. Ratakartat löytyvät tuolta.

Kakkoskierrokselle sitten turvallisesti ykköspoolissa neljän heiton erolla, ja vain heitto kärkeen. Jaetulla kakkossijalla Ristiselkä-Ripatti. Kimmon ja Kallen kanssa aloitettiin vahvasti par:illa ja birdiellä, mutta kolmannella väylällä äijät jättivät mut vähintään epäreilusti taakseen ottamalla kakkosen ja kolmosen, kun otin itse vitosen. No niin onkin epäreilua! Siinä sitten mokelsin täyttä ja olin aika paljonkin perässä, kunnes sain pelin kohtuullisiin uomiin ja viimeisillä väylillä onnistuin kirimään hyvinkin. Pahimmillaan olin 5 yli radan par:in ja pelasin silti par:in (68). Kalle heitti perusvarman 64:n, ja Kimmolle 67.

Huomiselle kärkeen siis viisi heittoa, kakkossijaan heitto. Tulokset launtain jälkeen täällä. Neljänteen sijaan 8 heittoa, mutta turvallisen tuntuinen välimatka voi olla yllättävänkin pieni, kun maailmanmestarieuroopanmestarijatiesmikämestari hengittää siellä niskaan. Saas nähdä minkälainen syysmyrsky huomenna lausteella pauhaa..


2 kommenttia:

latedog | 14:53 20.09.2010

Kiitos! Meni nappiin :)

asmo | 13:24 20.09.2010

Onnea Kukkulan Kuninkaalle! Ja Kukkulan Kuningattarelle kans!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *