"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kisoissa taas

5.8.2011 23:29

Vapaan viikonlopun jälkeen ehdittiin taas kisahommiin Tammisaareen. Kisa tuli vähän yllättäen, alunperin en ollut suunnitellut pelaavani, mutta mikäs tässä kun vapaa viikonloppu osui kohdalle. Yllätyksellisyys näkyi myös valmistautumisessa. Torstaina pelasin Mynämäen ja Maskun radat, joten heittoja tuli riittävästi. Perjantaina hyvissä ajoin paikalle, rata on suunnilleen entuudestaan tuttu, joten mullistavaa ei vaadittu mielikuvaharjoittelulta. Rata on siistimmässä kunnossa kuin koskaan aiemmin ja siihen sisältyy todella hienoja väyliä. Hyvä EIF!

Eka kierros pelattiin miellyttävässä kohtalaisen tyynessä ja aurinkoisessa säässä. Tavoitteena oli pelata 54:n tuntumaan (par 61). Alku aina hankalaa, mutta pikkuhiljaa peli pääsi uomiinsa. Puttaaminen oli yhtä juhlaa ja muutenkin peli kulki varsin mallikkaasti. Etuysi 4 alle. Kympiltäkin vielä birdie, jonka jälkeen käsijarru alkoi kiristyä. Perus par:ia muutama väylä – ei ongelmaa. Kolme väylää jäljellä, 5 alle.

Väylällä 16 kohtuullinen avaus vaikeaan paikkaan upsihässäkkä 13 metriin birdieputille. Petri Behm sanoi kuvaavansa, koska tapahtuu jotain maagista. Näin on. Kaatuva haaraputti hyssenä puun takaa alarautaan, rolli 12 metriin ja bogia korttiin. Eipä siinä, ei noille voi mitään. Tammisaaren ”saariväylä”, eli alamäkeen 40 metrin korkeuserolla heitettävä 30 metriä pitkä väylä on aina – tarkoitan aina – tuottanut ongelmia. Perusbouncesta pitäisi päästä eroon, mutta ei vaan onnistu. Hysse outtiin, 7 metrin putti ohi ja tuplapar. Viimeiselle kokosin itseni ja otin nostobirdien, mutta karvas maku jäi siitä huolimatta noista kahdesta väylästä.

Tulos 58 on kohtuullinen, eikä mitään vielä havitty, mutta ai että kun olisi ollut kiva pelata joku 55-56 (yleensä ei, mutta juuri tällä kertaa olisi ollut tosi kiva). Teemu Nissinen johtaa, kolme heittoa edellä. Huomenna kakkospoolista sitten lähdetään voittamaan Västerby DiscGolf banaa.


1 kommenttia:

PyryPetteri | 19:43 13.08.2011

http://www.youtube.com/watch?v=GElienFwxvw

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *