"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kisaviikot takana

1.9.2009 10:43

Puolitoista viikkoa on nyt painettu pisin Suomea kilpailuissa, minut on näköjään luotu 15. sijalle..

EO:n viimeinen kierros oli melko hyvä, mutta en onnistunut päättämään sitä niin vahvasti kuin olisin halunnut. Tulokseksi tuli 56 kahdella bogilla, joten birdieitä ei ollut paljoa tarjolla. Käsittämätöntä sinänsä, että missasin vain yhden putin alta kympistä. Kertonee siitä, että draivipeli ei ole aivan kohdillaan. Sijoitus oli siis jaettu 15. eli tavoitteeseen (kympin sakkiin) en aivan yltänyt. Neljän heiton kaula sinne ei kuitenkaan ole suuri, heitto per kierros. (Tai kaksi kertaa mandon ohi, joka ei kuulunut gameplaniin)

Tärkein tavoite eli USDGC-paikka tuli tienattua. Suuri kiitos tästä kuuluu Juho Parviaiselle, joka luovutti paikan minulle ilman ratkaisupeliä, koska ei ollut varma omasta lähtemisestään. Kiitos!

Tarkoittaa (toivottavasti) säännöllistä treeniä, painottaen draiveja ja lähestymisiä. Kerrankin on tilanne, että puttia ei tarvitse hakata loputtomiin, vaan voi keskittyä muuhun. Toki putti tulee olemaan mukana harjoitusrutiineissa, mutta rakennan harjoitukset draivien ehdoilla. Toivottavasti ehdin jo tänään käydä heittämässä parin tunnin setin.

Odotukset USDGC:n suhteen ovat kovat ja tavoitteet sitäkin kovemmat. Viime vuonna olin 59. yhdellä katastrofikierroksella, joten 30 sakkiin pitäisi ehdottomasti päästä. 20 joukkoon ja ensi vuoden paikka on lunastettu. Siitä ylemmäs tuskin neljän viikon intensiivitreenaamisella pääsee. (Tapanani on kuitenkin asettaa tavoitteet riittävän ylös, jottei tavoitteet saavutettuaan tunnu siltä, että parempaankin olisin pystynyt. Nöyryys täytyy pitää mielessä tässäkin vaiheessa.)


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *