"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kaunis syyspäivä

15.10.2011 18:17

Muistelot on muisteltu. Aamulla jeesattiin radan rakentamisessa, jotta päästiin hienoihin maisemiin pelaamaan. Radalla on muutamia todella herkullisia väyliä, joskin vastapainoksi muutamia todella erikoisia ratkaisuja. Lampi tuli tutuksi useammalle pelaajalle ja siitä lammesta kiekkoja ei tosiaankaan noudeta. Sikäli rata on hyvä, että kakkosten metsästämisestä ei ainakaan voi puhua. Ne ovat todella tiukassa. 15-väyläisen layoutin par on 52, ja sen alle pelaaminen on hyvin.

Ensimmäinen kierros meni lähinnä rataan tutustuessa ja ihmetellessä. mitään kovin mullistavaa suuntaan tai toiseen ei tapahtunut; kertaalleen heitin järveen (tuurilla rannalle – sain td:n takaisin), kertaalleen missain helpon putin. Toiselta kantilta heitin metsän läpi mahdottoman foren korille, ja vitosväylällä hienon hyssen kahteen metriin. Peruspeliä kokonaisuudessaan, tulokseksi 50 ja kakkossijalle.

Toiselle kierrokselle ykköspaikalle lähti Mixu tuloksella 49, ykköspoolissa pelasivat meidän lisäksi Marko Jokimäki, Mikko Mäntysalo ja Viktor Mäki. Alku ei ollut mitenkään juhlava, pitkältä puukujalta (n. 180 m) taas vitonen. Välissä sain pari hyvää kakkosta, kasilla puttimissi. 10-väylällä (ehkä huonoin väylä, jonka olen koskaan pelannut. koskaan.) yritin mennä ryteikön läpi, mikä yleensä on hyvä vaihtoehto, mutta juuri tällä kertaa kävi huono tuuri ja otin vitosen.  Loppuun muutamia hyviä kolmosia, eikä kiekkoja järveen. Tulokseksi kohtuullinen 51.

Mixu etsii ratkaisua ongelmiinsa, paadyttyään kohtalaisen siistille lielle

Mixu pelasi hyvän toisen(kin) kiessi, 50. Pari heittoa olen perässä, huomenna pelataan vielä 2*15 väylää, lisäksi 9 väylän finaali 5:lle parhaalle. Muutaman heiton päässä onkin jo seuraava, joten mitään ei ole vielä taputeltu. Huomenna haetaan nostalginen voitto!


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *