"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Katastrofi

22.8.2009 22:40

Olihan elämys. Aamu oli lupaava, huolellinen lämmittely poisti pahimmat kivut olkapäästä ja puttaaminen tuntui normaalilta. Ykkösväylältä alkoi via dolorosa, tosin siinä vaiheessa en sitä vielä ymmärtänyt. Lipsautin avauksen vasemmalle, lähestyin viiteen metriin ja sain vaivoin kolmosen.

Kakkosväylä koitui kohtaloksi. Ensimmäinen avaus tuulen mukana oikealta yli. Toinen lyhtypylvään kautta ulos. Vielä kaksi tuulen mukana ulos, kunnes ymmärsin heittää matalamman. Järki oli vähän hitaalla. Seiska korttiin ja leuka rinnassa kohti uusia pettymyksiä.

Uskoin voivani kasata itseni kohtuulliseen peliin, ja pari väylää menikin ihan kohtuullisesti. Kunnes. 7-metrinen puttimissi pyöri 15 metriin, sieltä jatko ketjuista ulos. Seuraavalla väylällä 5-metrinen ylös ja oikealle, muttei jäänyt. Tuntui, että onni ei ollut puolellani. 7. väylällä sössin tyhmyyttäni pari ob:ta ja seiskan (tästä en siis voi syyttää huonoa onnea). 7 väylän jälkeen tulos oli 8 yli parin. Vaikea tilanne sanoisin.

8. väylällä ongelmat jatkuivat ja bogia hankittiin. Mandoporttiin en osunut taaskaan ja bogi. Etuysi +10.

Siinä vaiheessa alkoi peli sujua. Seuraavat viisi väylää pelasin hienosti kolme alle, yhden onnenkantamoisen saattelemana (30-metrinen putti). Tosin viimeiset neljä väylää pelasin kaksi päälle, joten tuhkimotarinaa ei siitäkään saatu aikaiseksi. Takaysi kuitenkin -1, ihan kelpo.

Kokonaistulos 73 ei tyydytä miltään osin. Huomiselle jäi parannettavaa ja kympin sakkiin tähdätään, vaikka matkaa sinne on.

Olen todella hämmentynyt, tämänkaltaista romahdusta en ole pitkään aikaan, jos koskaan, kokenut. Tulipahan sekin nyt koettua, toivottavasti ei tarvitse uudestaan kokea. Olen pitänyt henkistä malttiani vahvuutenani, mutta tänään sitä koeteltiin todella. Eilen toivoin käden kestävän maaliin saakka, tänään oli sama tilanne pään kanssa..

Joka tapauksessa, meillä oli hauska pooli. Kiitos Mikolle, Poimikselle ja Nathanille.


1 kommenttia:

BrettRiz | 12:14 26.07.2017

wh0cd19333 Tetracycline Online cialis otc buy zoloft

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *