"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Ja uuteen laskuun

2.7.2011 23:16

Ekan kierroksen jälkeen oli hyvä fiilis, kahdeksannelta sijalta piti olla hyvä ponnistaa ylöspäin. Tuuli yltyi mukavasti, mikä tarkoitti ainakin mäkiväylille vähän lisää haasteita, kun niitä muuten ei tarpeeksi ollut. Samassa poolissa kakkoskierrokselle lähtivät Paul Ulibarri, Mats Strömgren ja Daniel Strandberg. Ulibarrista kirjoitin aiemminkin, viitatessani tähän juttuun. Yhdellä teolla kaveri on herättänyt varsin positiivista keskustelua, ja sen lisäksi on harvinaisen mukavaa peliseuraa.. Ja sen lisäksi 49 heittoa kierroksella ei jättänyt kylmäksi.

Itse kierros alkoi vahvasti 9-metrisellä birdieputilla, joka upposi helposti. Sen jälkeen tahkottiinkin tosissaan. Pelkkää par:ia, kunnes kahdeksannella väylällä sain kakkosen (joka sekin radan määritelmän mukaan oli par). Sen jälkeen alkoi alamäkiväylät – ja alamäki. Avausta outtiin ja bogia korttiin. Munuaisväylällä (aka saariväylä) avausta yritän lähes korille, ekan jälkeen mennään kuitenkin dropparille, joka on noin 13 metrin putilla. Noh, avauksella pääsin melkein dropparille saakka, mutten ihan. Sikäli drop boxista oli iloa, että pääsin eteenpäin.. Hävetti vähän, kun muut laittoivat saareen.

Alamäkiväylät päättyivät ja samoin alamäki. Sitten pelailtiin par:ia huolella. Välillä pelastelin pitkillä puteilla, välillä pelasin muuten vaan, mutta aina par  oli lopputulos. Toiseksi viimeisellä väylällä heitin kahden puun läpi kahteen metriin ja siitä onnistuin ottamaan kakkosen. Kierroksen huippuhetket olivat vähissä, ja paha mokeltaminenkin mahtui kahteen väylään. Mustana muistona jäi taas 6-metrinen puttimissi, ja mikä pahinta – alarautaan. Niitä en tee enää.

Kokonaisuutena tuntui perinteisesti juuri siltä, että heitot ovat aavistuksen sivussa, kovia, hiljaisia, korkeita tms., siten, että birdiepaikoille ei oikein pääse, mutta par on helpohko pelata. Hyvin tyypillistä, johtunee pitkästä ja kuumasta päivästä. Huomenna aamusta ne onkin taas kohdillaan.

Sijalta 13 huomenna polkaistaan. Poolissa on Parviaisen Juho, Heinosen Jesse ja Högbergin Johannes. Voi olla Johanneksella vähän tukalat paikat suomalaisten keskellä. 3 heittoa kympin sakkiin, sen verran pitää ainakin kiristää. Viime vuotinen 54 huomisilla 18 väylällä on kova kierros, sillä tuloksella pitäisi ainakin nousta melko hyvin. Jos siitä nyt vielä vähän kiristäisi kun on kypsynyt järkiintynyt vuodessa kummasti.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *