"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Italia – pronto

16.11.2009 12:33

Hotellin netti ei eilen illalla toiminut, joten päivitys on siksi myöhässä. Kisat on onnellisesti ohi ja ongelmilta vältyttiin. Rata oli hauska pelata, mutta aavistuksen liian helppo minun makuuni. Lähinnä tarkoittaa sitä, että otin yhden bogin koko kilpailussa, 10 nelosta. Ei vaan voinut oikein mokeltaa.

Viimeinen kierros oli tuskien taival, vaikka pelasinkin parhaan kierrokseni. Tilitystä epäonnistuneista puteista voisi jatkaa hamaan tulevaisuuteen, mutta teen sen lyhyesti. Puttasin neljä kertaa 5-6 metristä ohi pelkästään yhden kierroksen aikana ja pelasin silti parhaan kierrokseni. En muista putanneeni kertaakaan ohi tuolta etäisyydeltä esim. SM-sarjassa, joten talviterässä ollaan. Ensi kesänä sitten paremmin. Valitettavasti puteille näin jälkikäteen ei voi tehdä mitään.

Draivipeli sen sijaan toimi kuin unelma. Olin joka väylällä birdie-putilla (=alle 15 m), joten ei siihen voi olla kuin tyytyväinen. Pisimmiltä väyliltä (9 ja 15) otin nostokolmoset, joten homma toimii. Lopputuloksissa päädyin viidenneksi, joka on ihan kohtuullisesti, toisaalta kolmen heiton päässä oli kakkossija, mutta tämä jossittelu on turhaa. Opettelen pelaamaan paremmin.

Kilpailukausi on nyt käytännössä pulkassa ja jatkunee oikeilla kisoilla vasta maaliskuussa. Välissä pelataan ultimaten hallisarjaa, ehkä joitain karvalakkikisoja. Treenaamiseen kuuluu punttisali ja heittotreenit. Puttaamista tulen hiomaan talven aikana silloin tällöin, mutta enemmän paneudun draiviin. Putin saa kuitenkin iskuun parissa viikossa.

Italiasta turistinäkökulmasta voin kertoa sen verran, että ruoka on keskimäärin pettymys, pitsat on ihan hyviä, mutta pastat mitä sattuu. Ne vaihtelevat ravintoloittain yllättävän paljon. Ennen kuin matkustan Italiaan seuraavan kerran, opettelen syömään herkkusieniä.

Arrivederci!

(Puhelimeen vastataan Italiassa ”Pronto”, joka tarkoittaa ”olen valmis puhumaan”)


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *