"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Is this why I came here?

26.11.2011 09:08

Aamukiessi punaisella, eli pidemmällä radalla, iltapäivällä siirryttiin siniselle

Startti 10.00, pilvistä, mutta poutaa. Ensimmäiseen kierrokseen mahtui kolme huonoa heittoa; Yksi draivi ensimmäiseen puuhun, yksi draivi melkein mandon väärältä puolelta ja yksi puttimissi 6 metristä. Draivit aiheuttivat bogin, puttimissistä selvisin par:illa, vaikka rolli vei kiekon kymppiin. Muutoin peli oli melko tasalaatuisen hyvää. Muutama missi kympistä, siinäpä se – 12 birdietä. Tulokseksi varsin hyvä 48. Sillä ei tosin päässyt kärkeen vaan puttimestari Jay Reading pelasi rataennätyksen 47. Jussille 50.

Lounaaksi makkaraa ja pekonia suoraan grillistä, helmeä. Ekan kierroksen viimeisillä väylillä alkoi vähän tihuttaa, ja homma ei paljoa laantunut, päinvastoin. Ilman sateenvarjoa toisella kierrokselle, hymy oli herkässä.

Toisella kierroksella pelattiin sininen rata, keskipituus varmaankin noin 23 metriä, 15 väylällä avauksen jälkeen oli joka tapauksessa putilla, teki mitä teki. Jostain syystä Yeti veti melko hyvin, missasi yhden putin koko kierroksella ja tulokseksi 45. Jussille 46. Meikäläiselle tuli pari mustaa hetkeä. Vitosväylällä lähestyminen kivimuuriin, rolli 8 metriin, alaraudan päältä neljään metriin ja siitä väärälle puolelle ketjuja. Sen lisäksi missasin kolme 6-8 metristä. Siitähän se sitten syntyikin se neljän heiton ero kärkeen, 49. Kierroksen paras hetki oli ykkösväylällä, kun laitoin avauksen senttiin. Ainut pelaaja, joka huononsi tulostaan ensimmäiseltä kierrokselta, olin minä.

Tulokset löytyvät täältä

Sinisen radan pelaaminen oli tyhmintä vähään aikaan. Luonnollisesti ei ole mikään peruste pelata huonosti, että pelataan lyhyttä rataa, mutta pelaaminen on vaan tylsää. Käytännössä käytin kahta kiekkoa; toista putteria avauksiin ja toista putteihin, onko se frisbeegolfia (no onhan se, mutta ei välttämättä avoimessa sarjassa)? Onneksi huomenna pelataan finaalissa riittävän pitkiä väyliä (keskipituus 190 metriä), joten homma tasapainottuu kerralla.. 16000 km kotoa, vesisateessa putterifrisbeegolfia, is this really why I came here? 🙂

 


1 kommenttia:

Paavo | 13:47 27.11.2011

Kyl meidän käy sua sääliks...


NOT!!!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *