"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Hyvää frisbeegolfia

26.7.2012 23:28

Kahden vauhtimakkaran ja metriin heitetyn ykkösväylän avauksen jälkeen tuli fiilis, että tämä päivä voi olla hyvä päivä. Kolmosväylä oli palauttaa rajusti maan pinnalle; rolleriavaus puuhun ja 50 m tiiltä eteenpäin. Kakkosheitto huonolta lieltä puita väistellen 50 metriä eteenpäin. Melko hyvä lähestyminen 9 metriin ja putti sisään, iso putti pelasti paljon, par-tulos oli hyvä. Sen putin jälkeen itseluottamus puttiin livahti taivaisiin. Heti seuraavalla hyppyputti alaraudan päältä ulos, 6. väylällä 8-metrinen birdie-putti riinteessä sisään, seiskalla seiskametrinen. Puttaaminen on naurettavan helppoa. Metsäosuuden jälkeen oli helppo hymyillä, melko tahmean etapin jälkeen puristin kuitenkin 3 alle kokonaisuuden. 8. väylä täydensi kolmen birkun putken. Etuysi neljä alle.

Takaysin ensimmäinen avaus oli laiskahko, ja vierähti 15 cm outtiin. Kymppiväylän lähestyminen on paha, teoriassa helppo hysse, mutta outit vaanii molemmin puolin. Kauhukuvat toisesta outista kävivät mielessä, varsinkin kun lähestyminen ei tapahtunut tutusta paikasta. Varma hysse 12 metriä lyhyeksi, putti ohi ja ensimmäinen bogi korttiin. Paikko seuraavalla väylällä paransi mieltä kummasti. 12:lla jouduin heittämään yhden kohdistusheiton saaren viereen, mutta toinen löysi tiensä korin alle ja par korttiin. Keskimmäisellä kolmen birdien putkesta (jo toinen), (väylällä 14) heitin elämäni rollerin, 30 metriä korista. Siitä putti yläpantaan ja jouduin tyytymään tylsähköön birdieen.. 7 alle ennen viimeistä väylää, pari perushysseä ja 7 tai jopa 8 alle korttiin. Ensimmäinen perushysse livahti oikealle, mutta jaksoi väylälle kuusen juureen. Päätin heittää kuusesta huolimatta korille ja kuinka ollakaan osuin oksaan, joka sopivasti hidasti heittoa ja pd feidasi outtiin. Kismittävä bogi viimeiseltä väylältä omasta tyhmyydestä jäi harmittamaan, mutta kokonaisuutena kierros oli huikea. 6 alle – 58, sillä heltiää jaettu kolmas sija.

Saldona nolla puttimissiä alle kympistä, paljon hyviä draiveja ja vielä enemmän nostobirkkuja, jotka aina helpottavat kummasti oloa. Fiilis on vahva, huomenna ykköspoolissa jahtaamaan kärkisijaa.

 

 


1 kommenttia:

Heikkanen | 01:38 27.07.2012

Äijähän painaa. :) For the win!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *